Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Kookgroepen
  3. samen_ijs_maken

Even voorstellen

Hallo, ik zal met even voorstellen. Ik ben Angelique en 32 jaar. En ik ben sinds 18 mei 2001 getrouwd met mijn lieve man Axel en sinds 31 maart 2002 zijn wij de trotse ouders van een lief meisje Fleur. Sinds juni '99 heb ik een pagina bij smulweb. En die heet liekje. Kom eens een bezoekje daar brengen. Omdat ik erg gek ben op ijs, leek het mij een leuk idee om een sub groep voor ijs te beginnen. En zoals je kan zien zijn er meer mensen die ijs erg lekker vinden.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Heel lekker en makkelijk te maken. Smaakt heerlijk romig, je haalt er de karnemelk niet uit qua smaak. Heeft 66 positieve reviews bij Epicurious http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Lemon-Buttermilk-Sorbet-105187 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Aangezien ik helemaal speculaasfan ben, hoort ook het ijs in smaak op tafel te komen. Je weet niet wat je proeft.... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zelfgemaakt roomijs is ontzettend lekker en verrassend eenvoudig te maken. …  Lees verder »

1Kg.aardbeien,650Gr.suiker,1/2L water,1,1/4Lroom,sap van halve ciroen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijk fris toetje met weinig calorieen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Bitterkoekjesijs was zo--wie-zo al een van mijn favoriete ijssoorten, maar nu is ie helemaal af. Weer een must-have voor als je van ijs houdt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Maak eens een keer wat anders, verandering van spijs doet..... …  Lees verder »

Het recept was bedoeld voor bananenijs (dus je kunt peer vervangen door banaan), maar mijn peren moesten op; het perenijs was geboren. …  Lees verder »

Volgens de officiele italiaanse ijssalon manier …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een must-have voor de ijsliefhebbers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Verschrikkelijk lekker ijs  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Zo overheerlijk kan ijs alleen maar zijn als je het zelf maakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Semifreddo betekent "halfkoud", dat staat voor een heel koud mengsel van geklopte room dat niet keihard bevroren wordt geserveerd. Reken bij de bereidingstijd nog 3 uur dat het in de vriezer moet staan. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Sinaasappelmousse met Cointreaulikeur en slagroom …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een verrassing voor de wintermaanden. Zo gebruik je ook dan je ijsmachine eens. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

De donkere kleur van het ijs en de pure bramensmaak zijn betoverend. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 vanillestokje. 250ml slagroom. 2cups gepasteuriseerde eieren.(A.H) of 4 dooiers. !50 gram witte basterdsuiker. 250 ml volle melk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Heerlijk fris ijs en prachtig van kleur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

250 g schoongemaakte rode vruchten 250 g schoongemaakte lichte vruchten (banaan, citroen) 250 g schoongemaakte kiwi?s 300 g suiker ? dl gekookt water eventueel citroensap eventueel witte basterdsuiker 4 kersen, 4 aardbeien of 4 trosjes bessen50 g bittere chocolade 1/8 liter slagroom 25 g amandelschaafsel 1 eetlepel suiker.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

30 gram pure chocolade 100 gram witte basterdsuiker 2 theelepels kaneel 5 eetlepels advocaat 4 eierdooiers 5 dl. Slagroom 2 eetlepels koffielikeur. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top