1. Home
  2. Kookgroepen
  3. rundvlees

rundvlees

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

1 kilo runderlappen 1 pond uien 1 liter bouillon 1 eetlepel paprikapoeder 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel tijm 3 laurierblaadjes 3 gedroogde pepertjes 3 kleine blikjes tomatenpuree ma?zena …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Of: hoe je ook een stukje rundvlees op de barbeque kunt bereiden. …  Lees verder »

1 el rozemarijnnaaldjes 8 tenen knoflook, gepeld 1 el mosterd 4 el olijfolie extra vierge 800 g runderlendestuk, op kamertemperatuur zeezout versgemalen zwarte peper 21/2 dl volle rode wijn 100 g boter of margarine, in stukjes …  Lees verder »

? 750 g Kalfsfricandeau (aan 1 stuk) ? 2 theelepel tijm ? 250 g soepgroenten ? 150 g mayonaise ? 1 blikje tonijn op olijfolie (a 185 g) ? ? eetlepel mosterd ? 1 eetlepel kappertjes ? 1 eetlepel citroensap ? snufje zout ? snufje peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

? 4 Biefstukken (a 125 g) ? 8 tomaten (gedroogd, op olijfolie + wat van de olie) ? 1 theelepel zwarte peper (grofgemalen) ? 200 g champignons ? 4 eetlepels balsamicoazijn ? 1 theelepel franse mosterd ? 4 eetlepels mayonaise ? 4 eetlepels tomatensap ? 200 g gemengde salade …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

? rosbief van ? 1 kg ? zout, peper ? 1 ? dl olijfolie ? 3 sneetjes oud wit brood ? 3 eetl pesto genovese (basilicum) ? 5 eetl fijngesneden gemengde kruiden (basilicum, tijm,peterselie) ? 3 eetl grove mosterd ? 50 gr walnoten, fijngemalen ? 2 sjalotjes, fijngesneden ? 350 gr oesterzwammen ? 1 dl witte wijn ? 1 ? dl vleesfond ? ? dl slagroom …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

? 400 g Kalfshaas ? 40 g boter (of margarine) ? 125 g roomkaas (met mierikswortel) ? 1? dl kalfsfond (pot) ? 100 g kerstomaatjes ? snufje zout ? snufje peper …  Lees verder »

.....ham, roergebakken sperzieboontjes en amandelen. …  Lees verder »

Geen nieuw, origineel recept, maar zeker de moeite waard. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

? 4 Runderriblappen (dun en platgeslagen als een schnitzel, ca. 100 g) ? 100 gr Rundergehakt ? 20 gr kaas (kruidnagelkaas, geraspt) ? 1 ei (eiwit en dooier gescheiden) ? 1 borrelglaasje Berenburg ? 1 theel mosterd (grove) ? 1 plakje ontbijtkoek (of kruidkoek) ? 1 bolletje gember (op siroop, fijngegehakt) ? snufje zout ? snufje peper ? snufje nootmuskaat …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

? 500 gr Runderpoulet ? 2 el olijfolie ? 2 theel koenjit (of kerrie) ? 2 teentjes knoflook (fijngesneden) ? 1 grote ui (in stukken gesneden) ? 1 rode peper (verse, in stukjes gesneden, zonder zaadjes) ? 1 blikje kokosmelk ? 1 theel sereh (of 2 eetl. limoensap) ? 1 el koriander (verse, fijngehakt) ? bloem ? snufje zout ? snufje peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Antiliaans

? 400 gr kalfsreepjes ? 1 ui ? 250 gr champignons ? 30 boter (of margarine) ? 1? el bloem (tarwe) ? 1 dl witte wijn (droge) ? 1? dl creme fraiche ? 2 el kappertjes ? 2 el peterselie (verse, fijngehakt) ? snufje zout ? snufje peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

? 400 g Kalfspoulet ? 1 liter bouillon (kalfs) ? 70 g boter (of margarine) ? 80 g bloem ? 1 dl slagroom ? 3 eieren (L) ? 3 eetlepel peterselie (fijngehakt) ? bloem ? paneermeel ? frituurolie …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Twee biefstukjes, satesaus, olie, zout en peper. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

750 gr runderstooflappen * 2 stuks uien * 2 tenen knoflook * 3 el olie * 1 pot of blik tomatenpuree klein * 1 el mosterd * 2 stuks laurierblaadjes * 1 theel gedroogde tijm * 1 el bruine basterdsuiker * 1 el balsamico-azijn * 2 el bloem * 1 flesje donker bier …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

4 kalfsschnitzels * zout * peper * 1 el mosterd * 125 gr rauwe ham * 4 hardgekookte eieren * olie * 1 dl bouillon * 1 el tomatenpree * 1 theel groene peperkorrels * 2 el maizena * 1 dl rode wijn * 4/5 el sojasaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

350 gr ossehaas in dunne plakjes * 1 theel maizena * 1 theel bruine suiker * 1,5 theel sojasaus * 3 el rundermerg * 1 el sherry * 2 theel zonnebloemolie * 2 bosuitjes in stukjes van 4 cm gesneden * 2 theel oestersaus …  Lees verder »

Top