Gelukkig weer terug,

Boorani-ye Badenjan (Iraanse aubergine-yoghurt dip) … Lees verder »
50 g pijnboompitten, 3 beschuiten, fijn gekruimeld, 2 eieren, 2 knoflooktenen, knoflookpers, 6 el pesto, zout en versgemalen peper, 750 g kalfs- of rundergehakt, 125 ml zure room, 150 ml magere yoghurt, 2 sjalotjes, gesnipperd … Lees verder »
In Rusland worden blini`s meestal als hartig hapje geserveerd. Laat hiervoor de suiker weg uit het beslag. Snijd de blini doormidden, bestrijk deze met wat zure room en beleg met een plakje gerookte zalm. Andere Varianten zijn: Gerookte ham met een ananascremekaas, eiersalade met cherrytomaat en tuinkers en kruidenroomkaas met plakjes tomaat … Lees verder »
Een Spaans visgerecht … Lees verder »
Een beetje buitenlands in eigen land. … Lees verder »
Het vlees van de spareribs is heerlijk mals en de smaak blijft door het stomen zoveel mogelijk behouden. Fantastisch met de smaakvolle saus op basis van knoflook, soja- en oestersaus … Lees verder »
Een fris italiaans slaatje met balsamicoazijn recept dat ik kreeg in de cursus italiaans koken … Lees verder »
Mediterane Smaken … Lees verder »
500 g hamlappen, 200 ml Concha Y Toro Frontera Cabernet Sauvignon/Merlot, 3 cm verse gemberwortel, 1 blik tomatenblokjes (400 g)Voorraad:2 el bloem, 3 el olijfolie, 1 rode ui gesnipperd, 1 teentje knoflook, 250 ml vleesbouillon (van tablet) … Lees verder »
500 g cherrytomaatjes, 2 rode uien, 2 el verse Italiaanse kruiden, 2 el (sherry)azijn, 4-6 el olijfolie extra vierge, kleine mozarellabolletjes, zout en versgemalen zwarte peper … Lees verder »
Een heerlijk winters gerecht … Lees verder »
Recept uit Kameroen … Lees verder »
Varkensribstuk op zijn Reggiaans … Lees verder »
Heerlijke Italiaanse hartige taart … Lees verder »
Een lekker alternatief als je geen groenten in huis hebt … Lees verder »
Voor 20 - 24 stuks … Lees verder »
Kefta Ghan MI BEL … Lees verder »
Voor 16 stuks … Lees verder »
400 gr biefstukreepjes, 2 teentjes knoflook, 1/2 rode peper, 1 el gehakte gember pikkels, 3 el sojasaus, 2 kroppen andijvie, plantaardige olie … Lees verder »
De speculaaskruiden in dit winterse kipgerecht zorgen voor een heerlijke fusionsmaak, echt heel bijzonder. En wanneer je een zoet accent bij je stoofvlees niet zo lekker vindt, dan kan de ananas ook weggelaten worden … Lees verder »