1. Home
  2. Kookgroepen
  3. pastamonster

Het begint al wat te worden

Zoals je kunt zien is er dankzij de leden van deze subcommunity al heel wat bijgekomen. Er zitten soms hele verrassende recepten tussen. Probeer ze uit en laat eens weten wat je ervan vond. Heb je zelf nog lekkere recepten of wil je ze juist graag van een ander proberen meld je dan gauw aan bij Pastamonster. We blijven werken aan deze page dus kom gauw weer eens langs.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Dit heerlijke gerecht hebben we leren eten in Vorarlberg in Oostenrijk tijdens onze skivakanties. Toen zelf thuis aan het kokkerellen geslagen en goed gelukt. Spätzle kun je ook vervangen door een dunne pastasoort. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Oostenrijks

Deze lasagne word gevuld met groente, ham en een kruidige tomatensaus met gehakt. (deze vulsel is ook geschik voor cannelloni) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Een overheerlijke jachtschotel die ik nu al 4 keer heb gemaakt. Het originele recept is met rundvlees, maar ik heb hem ook al gemaakt met reevlees en hertenvlees allemaal heel erg lekker. Een aanrader. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Zo lekker dat het in je mond springt zegt de Italiaanse naam van dit recept! Het is makkelijk en snel te maken. En echt een verwennerij …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit recept is afkomstig van Jamie oliver (naked chef). Dit is mijn favoriete pasta. Het kost wat werk, en het is niet goedkoop maar haleluja dan heb je ook wat! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

200 gr. macaroni of spaghetti * 3/4 ltr. water * zout * 500 gr. tomaten * iets peper * zout * 100 gr. geraspte kaas * 40 gr. margarine of boter * paneermeel …  Lees verder »

200 gr. macaroni * 3/4 ltr. water * iets zout * 100 gr. kaas * 100 gr. ham, hamworst of rookworst * 20 gr. margarine of boter …  Lees verder »

250 ml. bruine bonen * 400 ml. elleboogjesmacaroni * 250 ml. heel fijngesneden ui * 2 teentjes knoflook, fijngerasp * 375 ml. heel fijngesneden groene paprika * 30 ml. (liefst) olijfolie * 250 ml. tomatensap (vers of pak) * 5 ml. basilicum * 5 ml. oregano * zout en peper naar smaak * 375 ml. geraspte oude kaas * fijngesneden peterselie …  Lees verder »

500 gr. spaghetti * 50 ml. olie * 2 teentjes knoflook * 4 ansjovisfilets, fijngemaakt * 2 flinke tomaten, ontveld * 1 blikje tonijn * geraspte oude kaas …  Lees verder »

"You Won't Be Single for Long" Vodka Cream Pasta Recipe courtesy of Rachael Ray. It's Rachael Ray's most romantic dish! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Een frisse groene saus voor bij de spaghetti. Lekker zomers! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Hartig gerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

1/2 pakje witte saus; 150 gr geneden groente na keuze; bv courgette,bleekselderij, brocoli. 50 gr kaas; zout en peper; Italiaanse kruiden; 4 vellen lasagne …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

1 ui gesnippert; 3 tomaten in blokjes; 50 gr. gezouten cashewnoten in stukjes gehakken; 300 gr penmacaronie; zout en peper; 25 gr margarine of olie; 1 teentje knoflook; 2 theel. baslicum; 75 gr geraspte kaas; perterselie; 3 eieren; 1/2 dl melk; 1 dl koffiemelk; …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

250 gr. shii-takes, 150 gr. doperwtjes(diepvries), 1 ui gehakt, olijfolie, 1 teen knoflook, 300 gr. gehakt, 1 kl. blikje tomatenpuree, wat pittigheid (cayennepeper of sambal), 400 gr. tortiglioni of andere stevige korte pasta, zout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een aparte risotto …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

375 gram penne 2 eidooiers 125 gram mascarponekaas 50 gram Parmezaanse kaas, versgeraspt 50 gram jonge bladspinazie 50 gram rucola ? el extra vierge olijfolie 8 plakjes parmaham, elk in 3 stukken gescheurd zout en versgemalen zwarte peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top