1. Home
  2. Kookgroepen
  3. lemon-en-lime

Recepten Toevoegen

Wil je een recept aan deze smulgroep toevoegen, word dan eerst lid! Als je een nieuw recept instuurt krijg je bij je lijstje webgroepen ook deze smulgroep te zien. Selecteer die, en als je je recept instuurt komt hij vanzelf ook bij deze groep te staan. Heb je al een recept op bv je eigen home page staan dat je liever hier wilt toevoegen, klik dan op dat recept, klik onderaan op de knop wijzigen en verander de webgroep in Lemon-en-Lime!
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Je kunt ze gebruiken bij de bereiding van gebak en desserts. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Recept uir de NRC van woensdag 8 februari. Lekker voor de citroenliefhebbers, maar bewerkelijk …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Citroenijstaart, heerlijk zo maar. Voor de liefhebber kun je er eventueel een kersen rozemarijnsiroop bij serveren. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

250 G SCHILLEN VAN CITRUSVRUCHTEN. 3 DL WATER. 300-400 G SUIKER. GLAZEN POT.  …  Lees verder »

4 kipfilets a 150 g 1 grote citroen 4 tl tijmblaadjes 1 1/2 el zuivere honing peper zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

25 gr.boter. 1 teentje knoflook. 2 fijngehakte uien. 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees. 1 geraspte citroenschil. 2 eetlepels citroensap. 1 1/2 dl water. 2 eetlepels room. 1 eidooier.zout en versgemalen peper. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

1 krop sla 1 ui knoflookteentje stukje roquefort walnoten olijfolie lime sap peper en zout. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

750 g kalfsfricandeau 40 g boter peper, zout 2 dl tuinkruidenbouillon (van een tablet) 2 limoenen 2 bosuitjes, in dunne ringetjes allesbinder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Als feestelijk nagerecht of als verfijnd vieruurtje: met dit citroengebak mag u zich aan heel wat complimentjes verwachten! voor 4 personen; bereidingstijd: 20 min.(de dag voordien beginnen) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Anders …  Lees verder »

Pittig gemarineerde kipfilets …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Likken duimen en vingers af bij een kippenstoofpotje met citroen en kaneel Aan dit stoofpotje moet u wel op tijd beginnen want de kikkererwten moeten minstens vier uur weken. U kunt ook kikkererwten uit blik gebruiken, maar dat scheelt wel in smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

200 g tarwebiscuitjes 50 g ongezouten pecannoten 75 g boter 4 eieren 1 limoen 160 g boter 130 g suiker 1 1/4 - 1 1/2 dl vers limoensap mespunt zout 125 g poedersuiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Lekker met boudoir- of savoyardkoekjes.voor 4 personen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Deze frisse taart hoeft niet in de oven. Heerlijk op een warme zomermiddag of gewoon wanneer je trek in taart hebt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Rum, Vruchtensap …  Lees verder »

1 kip van 1,5 kg in stukken, 12 teentjes knoflook-ongepeld, 350 gr aardappelen, 4 plakjes citroen, 4 el droge witte wijn, 4 el kippenbouillon, 2 el olijfolie, 3 takjes verse rozemarijn, versgemalen peper en zout. …  Lees verder »

1 citroen, 1 gedroogde chilipepertje-verkruimeld, 2 teentjes knoflook-fijngehakt, 4 takjes verse rozemarijn-fijngehakt, 6 ansjovisfilets-uitgelekt en fijngehakt, 4 el vers broodkruim, 4 grote roodbaarsfilets, 3 el olijfolie-plus iets extra's om in te vetten. …  Lees verder »

Top