wie gaat er mee op ontdekkingstocht?

Traditioneel Koreaans gerecht met glass noodles en groenten. … Lees verder »
Forel met amandelen voor 4 personen … Lees verder »
Nagerecht voor 4 personen … Lees verder »
Een recept voor een Zweeds buffet. Ook perfect voor de Zweedse midzomer picnic. … Lees verder »
Deze heerlijke, warme en zeer luchtige eiercustard is in Italie een populair nagerecht. Hoewel hij traditioneel met marsala wordt gemaakt, kan deze sterke wijn vervangen worden door madera of zoete sherry. … Lees verder »
Notenkoekjes voor 60 stuks. … Lees verder »
Boterkoekjes voor 50 stuks, enige uren van tevoren beginnen … Lees verder »
Jus dorange, Anders … Lees verder »
Gefilte Fisch is een van de klassieke gerechten van de Midden-Europese Jiddische keuken en vanzelfsprekend zal men dit gerecht ook in Israel aantreffen. … Lees verder »
Vis in kokossaus voor 4 personen … Lees verder »
Met whisky … Lees verder »
Deze drank is een Marokkaanse specialiteit, die in het hele land wordt geserveerd bij of in plaats van de Marokkaanse 'the'. Hij wordt ook op straat verkocht. Een heerlijke combinatie van amandelen en sinaasappel maakt dit tot een zalige drank, vooral als deze gekoeld is. … Lees verder »
Zoete gierstbeignets voor 16 tot 20 stuks. Serveer als tussendoortje, lichte maaltijd, of, zonder suiker, bij soep of het ontbijt. … Lees verder »
Dit heerlijke recept is een prima manier om een aantal rijpe mango's te verwerken (en de variant geeft misschien een aardige suggestie voor onrijpe mango's), voor 6 tot 8 personen … Lees verder »
Garnalen in pepersaus voor 4 personen … Lees verder »
Pepersaus voldoende voor 1 kg vlees of vis / schaaldieren. … Lees verder »
Tomatensalsa voor 2 - 4 personen voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten … Lees verder »