Mosterd fan?

Heerlijk stamppotje van rode bietjes met appel, gebakken uien, spekreepjes, gemberbolletjes, roomkaas en mosterd. … Lees verder »
Een lekkere ovenschotel van groene kool oftewel savooiekool met rijst, gehakt, spekjes en zure room. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor aardappelpuree, maar ik denk dat rijst lekkerder is. Het recept komt uit Hongarije. Heel erg lekker en goed voor te bereiden. Ooit ergens iets dergelijks gelezen en geprobeerd hier een eigen draai aan te geven. … Lees verder »
Lekkere rolletjes van pittig gekruid gehakt in groene kool bladeren. Door het plakje ham wat meegerold wordt wordt het geheel nog smakelijker. … Lees verder »
Groene kool heeft van zichzelf niet veel smaak, dus daar moet je wat lekkers van maken. Nou, dat is me met dit recept heel goed gelukt. Heerlijk, we hebben gesmuld. … Lees verder »
Lekkere knapperige broccoli en heerlijk zacht van smaak. Wij vinden het altijd heerlijk. Heel snel klaar. Echt iets als je geen tijd hebt. … Lees verder »
Een heerlijke soep uit de Slanke keuken. Bevat per éénpersoonsportie: energie 370 kCal - eiwit 4 g vet 24 g - koolhydraten 35 g … Lees verder »
Een heerlijk vleesgerecht met een zachte smaak. Het was overheerlijk! … Lees verder »
Laat gerust weten wat jullie ervan vinden! … Lees verder »
Laat gerust weten wat jullie ervan vinden! … Lees verder »
Vruchten met een zoet pittige saus … Lees verder »
500 gram aardappelen 20 gram margarine 20 gram bloem 150 ml halfvolle melk 150 ml water 50 gram ham 35 gram oude geraspte kaas peper, zout, nootmuskaat … Lees verder »
Lekker smeerseltje met italiaanse smaak. Hoef je geen dure potjes voor te kopen ! … Lees verder »
Heerlijke eenpansmaaltijd … Lees verder »
Iets van... en iets van mij. … Lees verder »
Tijdens wandeltochten door Friesland en Drenthe kom ik nogal eens in aanraking met diverse mosterdsoepen. Hierdoor geinspireerd heb ik een eigen mosterdsoepvariant gemaakt. Aangezien ik niet hou van een al te 'zure' mosterdsoep is deze romig en juist zacht van smaak maar heeft wel de karakteristieke smaak. … Lees verder »
Lumbard mosterd. Gebaseerd op het "Lumbard Mustard" recept uit de "Forme of Cury" (14e eeuw) … Lees verder »
voor 4 personen: … Lees verder »
Voorgerechtje voor 4 pers. bereidingstijd: 20 min. … Lees verder »
1 konijn (keukenklaar in 12 delen, circa 1,5 kg) 3 el hete mosterd 2 el olie zout grof gemalen peper 400 ccm droge witte wijn (bijvoorbeeld Muscadet) 1 beker creme fraiche (200 g) 1 bos basilicum … Lees verder »
Een pittige aardappelpuree past perfect bij lamskoteletjes. Zeker eens proberen; Hoofdgerecht; bereidingstijd: 25 minuten; voor 4 personen … Lees verder »