1. Home
  2. Kookgroepen
  3. kooktechnieken

kooktechnieken

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Boerenkoolstamppot met een heerlijk exotisch tintje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heel bijzonder: Witlofstamppot met gesmolten kaas en knapperige amandeltjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Marinadetijd van 2 uur.Bereiding ongeveer 45 minuten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

( IN DE ROMERTOPF) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

In aluminiumfolie in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een stevig en fris smakend brood ,vooral lekker als je het vers en warm eet met wat roomboter.De structuur lijkt op die van scones! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Iers

Pizza met champignons en gorgonzola …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 grote ui, knoflook, 50 g groene olijven, 1 groene paprika, 350 g rundergehakt, olijfolie, rozijnen, 4 tarwe wraptortilla's, 1 blikje kidneybonen in chilisaus, 1 1/4 dl zure room, 100 g geraspte gatenkaas, 4 takjes koriander …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Uitleg aan de hand van het recepten voor tomaten gehaktsaus en Kerriegehaktsaus. Incl. weergave van knelpunten. …  Lees verder »

Biscuitdeeg is minder vet dan cakedeeg. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Langdurig in eigen vocht en boter garen. …  Lees verder »

Het voorzien van een glanzende laag van groenten en vleesprodukten. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Gistdeeg, bijvoorbeeld voor brood en Limburgse vlaai levert de minste energie van alle deegsoorten.  …  Lees verder »

Top