High Tea recepten voor kleine en grote koekenbakkers

150 gram pure chocolade, grof gehakt 75 ml slagroom 10 gram boter 20 gram hazelnoten,droog geroosterd en grof gehakt mespunt chilipepervlokken 2á3 eetl cacaopoeder snufje kaneel … Lees verder »
. … Lees verder »
12 blaadjes witte gelatine 200 g mariabiscuits 100 g roomboter 500 g aardbeien 1 perssinaasappel 500 g magere kwark + 200 g basterdsuiker wit 1 bekertje slagroom (250 ml) 4 eetlepels aardbeienjam 1/2 eetlepel boter of margarine om in te vett … Lees verder »
250 g bloem + extra voor bestuiven 75 g basterdsuiker 125 g boter 8 blaadjes gelatine wit (pakje 10 stuks) 3 bakjes Philadelphia naturel (a 185 g) 300 ml yoghurt 2 zakjes vanillesuiker (pakje 10 stuks) 2 el citroensap (flesje 115 ml) 150 ml volle melk + 80 g suiker 1 bak aardbeien (500 g) … Lees verder »
Bossche bollen worden gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade, ze hebben een diameter van ongeveer 12 cm, vrij grote gebakjes die men met mes en vork kan eten. Bossche bollen lijken op de kleinere moorkoppen, die echter meestal niet met echte chocolade zijn geglazuurd, maar met chocoladeglazuur, gebaseerd op cacao. 8 Bollen, gevuld met slagroom, en bedekt met pure chocolade … Lees verder »
Deze vlaai is een streekspecialiteit van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Van dit eenvoudig recept bestaan diverse varianten en werd oorspronkelijk gemaakt van diverse overschotjes aan koeken en beschuit. De vlaai is heerlijk als dessert of vieruurtje bij koffie. … Lees verder »
Een snelle, makkelijke gerechtje. … Lees verder »
Krokante prikkers met gerookte zalm als hapje voor 4 tot 6 personen … Lees verder »
Gewoon een heerlijk hapje of als voorgerechtje. … Lees verder »
Een ontzettend lekker en feestelijk dessert, Mango Charlotte. Door de magere kwark en de geringe hoeveelheid slagroom is dit ook nog een dessert waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten! Denk eraan dat hij vier uur in de koelkast moet. … Lees verder »
Ingrediënten voor 10 appelflappen … Lees verder »
Ik vond dit echt leuk om te maken, voor de lijn is dit natuurlijk een BOM . Maar af en toe mag je jezelf wel eens verwennen. … Lees verder »
Veel werk maar zeer de moeite waard. Na lang zoeken en uitproberen het beste recept wat ik heb kunnen vinden. … Lees verder »
Heerlijke hartige kaasrolletjes die je op elke manier kunt vullen. Laat je eigen fantasie meespelen. Lekker bij een kopje soep of een warm hapje bij de lunch, maar ook heerlijk bij de borrel! … Lees verder »
* 40 gr gedroogd eekhoorntjesbrood * 1.5 kg aardappelen * boter * olijfolie * 250 gr kastanjechampignons in plakjes * 2 teentjes knoflook geperst * 2 theel gehakte tijm * 4.5 dl groentebouillon … Lees verder »
* 100 gr gedroogd eekhoorntjesbrood * 140 gr boter * 2 teentjes knoflook fijn gehakt * 1 kg grote vastkokende aardappelen … Lees verder »
Om mijn verjaardag eens anders te vieren, besloot ik om een high tea te organiseren. In totaal met 17 vrouwen/meiden was het een geslaagde middag! … Lees verder »
Lekker frisse "kwark"taart die ook gegeten kan worden door mensen met KMA! … Lees verder »
Koekjes Met Caramel En Chocola … Lees verder »
300 g bloem 100 g witte basterdsuiker 1 ei 1/2 theel. bakpoeder 150 g boter 2 eetl. gemalen amandelen of paneermeel voor de vulling: 150 g blanke rozijnen 2-3 eetl. rum 1 kg zachtzure appels 25 g boter 3 eetl. suiker 125 g grofgehakte walnoten 4 eetl. abrikozenjam … Lees verder »