1. Home
  2. Kookgroepen
  3. heerlijkvegetarisch

heerlijkvegetarisch

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Dit stamppotje is leuk en lekker voor de overgang van de seizoenen, zomer/herfst of lente/zomer. Geen zware winterstamppot maar een wat "lichtere" versie. Dit komt natuurlijk door de frisheid van de sla. Ideaal als je nog niet helemaal toe bent aan hutspot of boerenkool. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld sukade lapjes of andere vleesstoofschotels. Voor dit stamppotje kun je het beste voor de wat stevigere sla soorten kiezen zoals: rucola, ijsbergsla, krulsla en eikenbladsla. De camembert en het katenspek maken het geheel tot een wat uitbundiger gerecht. Je kunt het ook gewoon wat simpeler houden door deze ingrediĆ«nten weg te laten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Madeleines zijn een klassier. Zo worden veelal met een citroensmaakje gemaakt, maar limoen bevalt me wat beter. Het recept is voor 18 gebakjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Voor de kaasliefhebbers die nu eens geen kaasplankje op tafel willen zetten. Dit moet je proberen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

1 eetlepel boter Halve ui, fijn gesneden 150 gr kant-en-klaar bladerdeeg 5 cherrytomaatjes, gehalveerd 50 gr Roquefort, gekruimeld 1 eetlepel olijfolie Zout Peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Makkelijk om van te voren klaar te zetten. Toen ik klein was, vond ik dit zo ongeveer het lekkerste wat mijn moeder kon maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Tiramisu maar dan effe anders, Als de de advocaat en de Licor 43 vervangt door ammareto en tia maria heb je de normale tiramisu. Ook erg lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

1 ZAKJE MINIMOZZARELLABOLLETJES,1 BAKJE KERSTOMAATJES(20 KLEINE OF 10 GROTE)1 PAPRIKA,1 TEEN KNOFLOOK,2 EL.ITALIAANSE KRUIDEN,3-4 DL OLIJFOLIE,4 TAKJES BASILICUM,20 COCKTAILWORSTJES,20 OLIJFEN …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lekker als zommerse salade bij o.a de barbeque of als lunchsalde met ciabatta …  Lees verder »

Top