GEMBERTIC?

Heerlijk stamppotje van rode bietjes met appel, gebakken uien, spekreepjes, gemberbolletjes, roomkaas en mosterd. … Lees verder »
Altijd moeilijk als je bij een Oosterse maaltijd een salade wilt serveren. Ik kwam op dit idee omdat ik de ingrediënten in huis had en het werd een succes. Een heerlijke pittige sla. … Lees verder »
Een heerlijke soep uit de Slanke keuken. Bevat per éénpersoonsportie: energie 370 kCal - eiwit 4 g vet 24 g - koolhydraten 35 g … Lees verder »
Lekker en gemakkelijk. Je kunt dit al ruim tevoren maken. In plaats van gemberroomkaas is ook gewone kruidenroomkaas erg lekker. Doe er dan wat extra geperste knoflook door heen. Zijn de plakken kaas iets te dik gesneden, smeer dan de roomkaas tussen de plakken. Stapel de plakken en snij hier blokjes van. Kun je garneren met een klein stukje gember. … Lees verder »
Heerlijke romige soep met een pittig-zoete smaak. En heel erg gezond! … Lees verder »
In dit recept wordt van naaldje tot draadje uitgelegd hoe je de perfecte appeltaart maakt met je eigen versgemaakte banketbakkersroom! Laat gerust weten wat jullie ervan vinden! … Lees verder »
Makkelijk maar verrassend hoofdgerecht met varkensfricandeau gember en sherry. … Lees verder »
Deze kabeljauw was werkelijk verrukkelijk !!! Ik wilde eens iets anders en kwam tot dit resultaat. Heerlijk!!! … Lees verder »
Het idee voor deze gevulde avocado kreeg ik van een kennis. Wij vonden het een heel lekker hapje. Een leuk voorgerecht en heel simpel te maken. … Lees verder »
Boterkoek waar je iedereen mee tevreden kunt stellen. Lekker vlug klaar en kan niet mislukken! … Lees verder »
Een heerlijke zoete lekkernij voor de Sinterklaasperiode. … Lees verder »
De combinatie van tomaten met gember is wel heel erg lekker. Heerlijk als bijgerecht bij een Oosterse maaltijd en ook erg lekker bij een visgerecht. … Lees verder »
Als je van gember houdt moet je deze koekjes echt eens maken. Ze zijn zo lekker! … Lees verder »
Knapperige spruitjes met het zoete van de geconfijte gember, het zachtzure van de appel en de Indische gebakken uitjes. Een zalige combinatie. … Lees verder »
Een heerlijk zacht soepje met een beetje "beet"van de rauwe witlof en het licht zoete van de gember. … Lees verder »
Als je van gember houdt wordt dit smullen. Er zit maar weinig boter in de boek dus weinig calorieen. De koek is het lekkerst als hij 4 - 5 dagen rust voordat hij aangesneden wordt. Houdbaarheid van de koek is 2 - 3 weken verpakt in aluminiumfolie. … Lees verder »
Anders dan andere speculaasjes. Ook lekker met Sinterklaas. Heerlijk pittig door de gember. We kunnen er niet van afblijven! … Lees verder »
Een cake met een bijzonder lekkere smaak. Het zoete van de banaan tegen het pittige van de gember. Als je van gember houdt moet je deze cake echt een keer maken! Het recept heeft ooit in een Allerhande gestaan. … Lees verder »
Voor de echte gemberliefhebber. Heerlijke dunne koekjes volop gevuld met gember. We hebben ervan gesmuld. Hoeveelheid voor plm. 20 stuks. … Lees verder »
Heerlijke kruidige koek voor iedereen die van gember houdt. De koek is na 2 dagen heerlijk op smaak. … Lees verder »