desnackbar

- Grof gemalen rundernek van de echte slager - Hamburgerbroodje (liefst brioche of maïsbrood) - Tabasco - Worcestershiresaus - Dijon mosterd - Crackers (fijngemalen) - Parmezaanse kaas (geraspt) - Zeezout - Zwarte peper uit de molen - Pancetta of ander mooi buikspek - Tomaat - Kropsla - 1 ei Ingrediënten voor de hamburgersaus: - 1 ei - Dijon mosterd - Zonnebloemolie - Zeezout - Zwarte peper uit de molen - Citroensap - Rode ui - Dragon - Bladpeterselie - Zongedroogde tomaat - Zwarte olijf - Augurk - Kappertjes - Extra vergine olijfolie … Lees verder »
Deze huzarensalade is echt heerlijk en smaakt nog beter als hij een dag van tevoren gemaakt wordt zodat alle smaken zich kunnen ontwikkelen. Onderstaande hoeveelheden zijn slechts een indicatie aangezien ik meestal doseer op gevoel. Voeg dus net zoveel of weinig toe als je zelf denkt dat lekker is. … Lees verder »
Vandaag per ongeluk een heerlijke hamburger gebakken. Het recept is simpel, maar toch eenvoudig en het resultaat is om te smullen! … Lees verder »
Heerlijke hamburger.... … Lees verder »
Hiermee maak je je eigen franse frietjes. … Lees verder »
1 ui 400gr gehakt van varkensvlees og kalfsvlees ½ theelepel zout 2 eetlepels paneermeel, havermout of bloem 1 ei een snuifje zwarte peper 1/4 thelepel piment eventueel melk olie en boter om in te bakken … Lees verder »
Culinair gerecht uit mijn vaderland. … Lees verder »
Recept voor 30 overheerlijke indische loempiaatjes … Lees verder »
Kipnuggets kan je heel snel en makkelijk zelf maken, dit smaakt niet alleen veel lekkerder maar het is ook leuk om met de kinderen te maken! In plaats van kipstukjes kan je natuurlijk ook een hele kipfilet gebruiken. … Lees verder »
750 gram shoarmareepjes 4 shoarmabroodjes 500 gram champignons 1 hele gesneden ui 12 plakjes Gesneden kaas … Lees verder »
Een belgische klassieker (voorgerecht) uit de topgastronomie door Peter Goossens, sterrenkok van Hof van Cleve. Naast de originele kasskroket wordt ook een variant met ham en witlof gepresenteerd … Lees verder »
Een Vlaamse klassieker (voorgerecht) uit de topgastronomie door Peter Goossens, sterrenkok van Hof van Cleve. … Lees verder »
• 1 kg Rooster aardappels, geschild • zonnebloemolie • zout • extra nodig: frituurpan, schone theedoek, keukenpapier … Lees verder »
100 gr garnalen (gepeld) , 100 gram gekookte aardappels , 125 cc melk , 25 gr gesnipperde ui , 1 laurierblaadje , 2 witte peperkorrels , 1 el bloem , zout & peper … Lees verder »
Frietjes voor mensen die (bijna) vetloos willen eten … Lees verder »
Thuis je Big mac maken. Bijna niet van echt te onderscheiden. … Lees verder »
De enige echte! … Lees verder »
Lekker voor de komende zomer op de BBQ … Lees verder »