Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Kookgroepen
  3. desnackbar

desnackbar

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

- Grof gemalen rundernek van de echte slager - Hamburgerbroodje (liefst brioche of maïsbrood) - Tabasco - Worcestershiresaus - Dijon mosterd - Crackers (fijngemalen) - Parmezaanse kaas (geraspt) - Zeezout - Zwarte peper uit de molen - Pancetta of ander mooi buikspek - Tomaat - Kropsla - 1 ei Ingrediënten voor de hamburgersaus: - 1 ei - Dijon mosterd - Zonnebloemolie - Zeezout - Zwarte peper uit de molen - Citroensap - Rode ui - Dragon - Bladpeterselie - Zongedroogde tomaat - Zwarte olijf - Augurk - Kappertjes - Extra vergine olijfolie …  Lees verder »

Deze huzarensalade is echt heerlijk en smaakt nog beter als hij een dag van tevoren gemaakt wordt zodat alle smaken zich kunnen ontwikkelen. Onderstaande hoeveelheden zijn slechts een indicatie aangezien ik meestal doseer op gevoel. Voeg dus net zoveel of weinig toe als je zelf denkt dat lekker is. …  Lees verder »

Vandaag per ongeluk een heerlijke hamburger gebakken. Het recept is simpel, maar toch eenvoudig en het resultaat is om te smullen! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Heerlijke hamburger.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Hiermee maak je je eigen franse frietjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 ui 400gr gehakt van varkensvlees og kalfsvlees ½ theelepel zout 2 eetlepels paneermeel, havermout of bloem 1 ei een snuifje zwarte peper 1/4 thelepel piment eventueel melk olie en boter om in te bakken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Scandinavisch

Culinair gerecht uit mijn vaderland. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Recept voor 30 overheerlijke indische loempiaatjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Kipnuggets kan je heel snel en makkelijk zelf maken, dit smaakt niet alleen veel lekkerder maar het is ook leuk om met de kinderen te maken! In plaats van kipstukjes kan je natuurlijk ook een hele kipfilet gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

750 gram shoarmareepjes 4 shoarmabroodjes 500 gram champignons 1 hele gesneden ui 12 plakjes Gesneden kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een belgische klassieker (voorgerecht) uit de topgastronomie door Peter Goossens, sterrenkok van Hof van Cleve. Naast de originele kasskroket wordt ook een variant met ham en witlof gepresenteerd …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een Vlaamse klassieker (voorgerecht) uit de topgastronomie door Peter Goossens, sterrenkok van Hof van Cleve. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

1 kg Rooster aardappels, geschild zonnebloemolie zout extra nodig: frituurpan, schone theedoek, keukenpapier …  Lees verder »

100 gr garnalen (gepeld) , 100 gram gekookte aardappels , 125 cc melk , 25 gr gesnipperde ui , 1 laurierblaadje , 2 witte peperkorrels , 1 el bloem , zout & peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Frietjes voor mensen die (bijna) vetloos willen eten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Thuis je Big mac maken. Bijna niet van echt te onderscheiden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

De enige echte! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker voor de komende zomer op de BBQ …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top