1. Home
  2. Kookgroepen
  3. cremeke35

cremeke35

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Even vlug het haar wassen je hebt geen conditioner in huis? …  Lees verder »

Zit je haar niet zoals jij wilt? Misschien heb je het net geverfd of is het droog en dof geworden. Het kan ook zijn dat je haar alle kanten uitspringt en er geen model meer in is te krijgen. Dan is het tijd voor een goede conditioner of haarmasker zodat je haren weer soepel vallen en schitterend glanzen. "een paar tips uit de geheime keuken voor supersnel glanzend haar" …  Lees verder »

Kurkdroge benen, staan hoog genoteerd op de hitparade van zomerkwalen. Logisch, want er wordt heel wat afgewandeld in het zonnetje. Dure cremes zijn niet altijd nodig. En ik gebruik het zelf; het helpt echt. …  Lees verder »

Met nauwelijks of geen kosten en een minimum aan inspanning, heb je ze in een wip zelf gemaakt. …  Lees verder »

Huidproblemen kunnen hardnekkig zijn en een toverformule bestaat nog niet. Toch kan je voeding bijdragen aan een gezonde en stralende huid. …  Lees verder »

Vrouwen tussen de 29 en 38 jaar is gebleken, dat driekwart van alle vrouwen last heeft van hardnekkig eelt onder de voeten. …  Lees verder »

Honingdouche verfrist en voedt de droge huid. …  Lees verder »

Ogen zijn heel belangijk vind ik. iedereen kijkt er naar, dus hebben die speciale aandacht nodig tijdens de verzorging. …  Lees verder »

Anders, Anders, Anders …  Lees verder »

Anders, Anders, Rum …  Lees verder »

Een droge huid in dit jaargetijde is vaak het gevolg van een te trage stofwisseling in je huid. Omdat de temperatuur daalt, wordt er door de talgkliertjes minder vet geproduceerd, waardoor de vochtbalans niet meer in evenwicht is. Maar ook warmtebronnen zoals centrale verwarming (te droge lucht in huis) maken je huid droog. …  Lees verder »

Vooral ?s morgens vroeg kan het nogal confronterend zijn. Dikke, gezwollen ogen staren je aan in de spiegel. Je wordt er niet echt vrolijk van en hoopt dat het in de loop van de dag wat minder wordt. …  Lees verder »

Ik gebruik de appel als middel om mijn huid te voeden en het vochtgehalte op peil te houden. Zelfs schoonheidsspecialisten hebben in hun behandelingen een appel-massage voor het gezicht opgenomen. De zure appel is daarbij favoriet. …  Lees verder »

Ook leuk voor aan kinderen kado te geven!! …  Lees verder »

Avocadomaskers verjongen je huid. Als je het masker afgespoeld hebt met lauw water kun je genieten van de verfrissende uitstraling van je gezicht. Als laatste breng je een dag- of nachtcreme aan. …  Lees verder »

Nu de winter nadert kan je huid wat extra voeding goed gebruiken. Avocado is de enige vrucht die vet bevat en wel een uitstekend soort vet. Avocado bevat onverzadigde vetzuren en vitamines A, C, E, die allen bekend staan om hun gunstige uitwerking op de huid. …  Lees verder »

Gezichsmasker op basis van ei en advocado. …  Lees verder »

Gezichtsmasker met advocado. …  Lees verder »

Top