1. Home
  2. Kookgroepen
  3. chocoladebolleken

chocoladebolleken

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Top recept! Makkelijker dan je denkt, Echt! Dit gerecht is er één uit mijn 5 favorieten!!! Moet je MINSTENS 1x proberen!!! Dit recept heet oorspronkelijk in het Hongaars: Hussal Rakott Burgonya Makkelijk te Maken & Heerlijke Smaken!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Deze super lekkere brownies heb ik afgelopen weekend gebakken. Echt een aanrader. Gemakkelijk te maken en heel snel klaar. Je kunt er echt niet van afblijven!!! Het recept stond in de Volkskrant en is afkomstig uit het boek Chocoladefantasie van Linda Collister. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Een nagerecht met een fruitige mangoragout. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

18 tot 30 lange vingers (afhankelijk van hun grootte) 250 gram chocolade (puur of bitter) 80 gram boter 30 cl slagroom 1 likeurglas whisky ½ glas melk wat poedersuiker 3 blaadjes gelatine …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

50g pure chocolade,1,5dl melk, 1 ei, 4 el frambozenjam zonder pitjes, 2 el rum, 8 dikke sneden witbrood, boter of olie om te bakken, 1/2 tl kaneelpoeder, 40g suiker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

3 eieren, 1 tl maïzena, 50g witte basterdsuiker, 3dl melk, 1 zakje gelatinepoeder,3el water, 3dl slagroom, 75g pure chocolade, 75g witte chocolade, 75g melkchocolade, chocoladeschaafsels. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Melk …  Lees verder »

Melk …  Lees verder »

Melk, Likeur …  Lees verder »

Een gepocheert peertje op andere wijze. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een rijk gevulde krans met slagroom. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een afsluiter na een heerlijk diner …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Voor 14-16 chocoladekoekjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

100 gram mascarpone of roomkaas 115 gram lichte rietsuiker 25 gram cacaopoeder 2 eieren 1 tl vanille-aroma 40 gram zelfrijzend bakmeel creme fraiche om te serveren …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

100 gram mascarponeroom, 1 dl slagroom, 200 gram chocolade, 1 zakje vanillesuiker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

200 gram witte chocolade, 50 gram verbrokkelde witte chocolade, 150 gram gemengde noten (zonder vliesjes), 50 gram kleine rozijnen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

375 gram bloem, 125 gram bruine basterdsuiker, 250 gram boter, 1 grote eidooier, 16 stukjes pure chocolade, ? dl room, gehakte noten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

2 repen melkchocola (150 gram), 75 g boter, snufje zout, 100 g bloem, 3 eieren, 250 ml creme fraiche, ca. 4 eetlepels versgeperst sinaasappelsap, 2 zakjes vanillesuiker. …  Lees verder »

Lavendel, bekend van de geurbuiltjes , smaakt in desserts verassend lekker bij rood fruit. Gebruik echter niet teveel, want de smaak is bijna net zo overheersend als de geur …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top