1. Home
  2. Kookgroepen
  3. broodje_met_.....

Broodje_met_.....

Beste bezoeker Leuk dat je je bij deze subgroep wilt aanmelden. De aanmelding geschiedt automatisch en je kunt direct recepten en/of artikelen plaatsen. Moderator: Lidy (Omalidy) Hoe zet je een recept op deze subgroep: Meld je aan als lid Ga naar "Recepten opgeven" Enter Zet op categorie i.p.v. eigen homepage "Broodje_met_....." en het recept komt zowel op je homepage als op de subgroep te staan Je kan een bestaand recept op je pagina overzetten naar "Broodje_met_.....". Ga naar recept en druk op wijzigen, rest zie boven.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Meer dan 50 recepten van onder meer heerlijke hartige taarten met en zonder kaas. Quiches, gevulde broodjes, lekkere boterhammen, lekkere hapjes met bladerdeeg. Heerlijk voor de zaterdag met een lekkere soep en gemakkelijk tussen de feestdagen door. …  Lees verder »

Kijkje achter de schermen bij de Smulweb Keukenagenda …  Lees verder »

Oude broodjes? Dan is dit een heel goed alternatief. Deze gevulde broodjes bakte ik al toen ik kind was. Het recept stond in het boek wat bij het gasfornuis van mijn moeder geleverd was. Je kunt de vulling varieren met kaas, champignons, restje vlees of wat er maar in je hoofd op komt. Wij vinden deze nog steeds het lekkerste. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een lekker"jaren-70" stokbroodje. Lekker als warme lunch of als een flinke hap bij de borrel. Een recept van Hans Belterman. Het brood kun je al enige tijd tevoren voorbereiden en in de koelkast bewaren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ik gebruik zelden kant-en-klaar gerechten maar heel soms is het wel gemakkelijk. Zeker als je weet dat het lekker is. Deze eiersalade is in een mum van tijd klaar en smaakt of je hem helemaal zelf hebt gemaakt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Een heerlijk smeerseltje uit de Grieks-Turkse keuken. Is minsten een week houdbaar in de koelkast. Lekker op toast of brood. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Heerlijk gerechtje bij de lunch! Maar ook heerlijk met Oudjaar. Echt traditioneel! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Scandinavisch

Een erg lekker recept van de echte Duitse worstsalade. Heerlijk op een stevige bruine boterham of als onderdeel van een buffet. Gebruik hiervoor geen gekookte worst of boterhamworst, dan wordt het te vet! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Aziatische stok met nasikruiden en kaas! Een gemaksrecept dat mijn moeder ooit verzon en echt iedereen is er dol op.  …  Lees verder »

Als broodjes een heerlijk lucnhgerecht. Doe de vulling in een half stokbrood, snij dit in stukjes dan heb je een lekker borrelhapje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Heerlijke dubbele gevulde boterhammetjes. Een recept van Wina Born. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Denk erom dit nagerecht moet nog 4 uur in de vriezer …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eieren te veel gekookt? Dit lekkere smeerseltje is prima voor de boterham, een toostje of een plakje stokbrood. In plaats van sherry kun je ook wat room of koffiemelk gebruiken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Nou dit spreekt voor zich dacht ik, gewoon......mjammmmm. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Lekker geroosterd brood met veel en gezond beleg …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

40 gr. boter, 30 gr. bloem, 3/4l. bouillon,4-6 eetl. mosterd, kl.ui, knoflook(1teentje) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Bereiding: Kruid het gehakt naar smaak en leg dit onderin een beboterde (diepe, niet te grote) ovenschaal. Bak de uien, paprika en champignons,Ananas,banaan kruid deze naar smaak en roer de zuurkool daardoorheen. Leg het zuurkool mengsel op het gehakt, doe scheutje kookroom Daaroverheen de aardappelpuree of schijfjes gekookte aardappels. Afdekken met paneermeel en blokjes boter. In de oven ca 35 minuten op 200 graden. Bak de spekjes en strooi deze voor het serveren over de schotel. Je kunt ook zonder spekjes als je caloriearm wil koken. En meer groenten in en minder aardappels. Of je kunt ook schijfjes aardappels in in plaats van puree dat scheelt ook calorie├źn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top