1. Home
  2. Kookgroepen
  3. bloem_en_kruid

Huishoudelijke mededeling

Als je je als lid aanmeld en een plaatje wilt toevoegen, laat het dan een klein plaatje zijn, daar een grote de hele pagina uit zijn voegen trekt. Wil je een plaatje bij een recept toevoegen, liefst klein houden als je hem bij omschrijving plaatst. Wil je toch groter, dan liefst bij hulpmiddelen, bijvoorbeeld. Alvast bedankt voor jullie begrip.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Voor als je alvast de zomer in huis wilt halen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Antiliaans

Ovenschotel van prei en bleekselderij …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit recept heb ik op internet gevonden, en ik heb deze taart al vele malen gemaakt, steeds weer maak ik hem iets anders, en hij is goedkoop, snel, en iedereen vindt hem hartstikke lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Verfrissend nagerecht …  Lees verder »

Wordt vooral gemaakt en gegeten op markten,braderien en natuurlijk rond oud en nieuw.Een typisch Oostgoninger gebruik. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lekkere salade voor bij Indische of pittige gerechten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Mascarpone/roommengsel met gedroogde zuidvruchten en koekkruimels. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Wil je eens spaghetti op een andere manier dan gebruikelijk? Probeer dit recept eens, wie weet vind je het net zo lekker als wij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

4 el mayonaise 1 el ketchup (1/2 tl verse rode peperpasta) 2 el whisky 200 gr Hollandse garnalen 75 gr veldsla 1 citroen mespunt cayennepeper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

400 gram peultjes zout 3 el zonnebloem- of maïsolie 500 gram varkenshaas, in dunne plakjes 1 blikje bamboescheuten (inhoud 227 gram,uitgelekt) 5 lente-uitjes, in dunne ringen 4 el oestersaus 4 el lichte chinese sojasaus (toko) 1 1/2 tl sambal oelek 1 1/2 el sesamolie …  Lees verder »

600 ml witte wijnazijn 25 gr lavendel …  Lees verder »

Een puur plantaardige en tegelijk heel romige smoothie! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Zoet en fris en heel eenvoudig. …  Lees verder »

Fruitige & verfrissende Indiase drank. Heerlijk op een zonnige dag; zeer geschikt om je mond mee te blussen tijdens een pittige maaltijd! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indiaas

Een zeer tevredenstemmende, traditionele bonensalade die door Soedanese studenten gegeten wordt zoals hier een bord pasta. Het recept heb ik van een vriendin, die het weer van haar Soedanese geliefde heeft leren maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

Dit recept is uit een Engels Aromatherapieboek van C. Wildwood. Ik heb dit recept al aan heel veel mensen doorgegeven en het helpt heel goed dus wil ik het aan meerder mensen doorgeven. C. Wildwood schreef: "Dit is een uitstekende verwarmende drank, goed tegen een verstopte neus, maakt het slijm los in neus zowel als op de borst. Helpt bij acute bronchitis, verkoudheid en verstopte neus. Neem dit in bij de eerste tekenen van verkoudheid en/of griep, (zere keel, rillerig en niezen) dan wordt de aanval van het virus gestopt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Ons ma is een krasse en kranige dame,die 12 kinderen grootbracht.Bij elk kwaaltje had zij wel een middeltje.Zo ook dit oude recept van vlierbessensiroop. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top