Barbecuen is heerlijk

* 1 prei in heel fijne schijfjes * 1 appel in heel fijne blokjes * 1 blikje mais zonder vocht * 1 klei blikje ananas zonder vocht * 5 plakken ham 1/2 cm dik in heel kleine blokjes * 1 prei in heel dunne schijfjes * 5 stuks hardgekookte eieren in blokjes * 500 ml mayonaise * 1 prei in heel fijne schijfjes * 500 gr jong belegen kaas geraspt … Lees verder »
Iedereen kent zuurkool wel, maar is deze manier van bereiden ook bij jullie bekend? Daarom hier een verassende manier van zuurkool verwerken! … Lees verder »
Wijn … Lees verder »
Vruchtensap … Lees verder »
Een van de mogelijkheden voor veggie barbeque. Een frisse salade past hier uitstekend bij.... … Lees verder »
Vruchtensap … Lees verder »
De courgetterolletjes even op de barbecue en smullen maar. … Lees verder »
Hoofdgerecht voor 4 personen Barbecuegerecht. 4 stukken gestoomde makreelfilet van circa 150 gram, 1 kleine komkommer, 1 eetlepel sambal, 1 teen knoflook, 4 eetlepels citroensap, Zonnebloemolie, 4 takjes peterselie, Aluminiumfolie. … Lees verder »
4 verse schoongemaakte makrelen, citroensap, 6 sjalotjes, 4 cocktailtomaten, 4 grote schoongeborstelde champignons, 1 rode paprika, ontdaan van zaad en zaadlijsten en in vieren gesneden, 1 dl witte wijnazijn, olijfolie, 1 theelepel gedroogde oregano of 1/2 eetlepel fijngesnipperde verse oregano, zout, versgemalen peper … Lees verder »
Stokbrood, verse knoflook, olijfolie, tomaten (bij voorkeur sherry tomaatjes), oregano. … Lees verder »
bereidingstijd:20 min … Lees verder »
Smullen van de BBQ … Lees verder »
Extra lekker door de specerijenmelange … Lees verder »
Dit is weer eens iets anders op de BBQ! Heel apart en lekker. … Lees verder »
Zo maak je een doodgewoon saucijsje, dat uiteraard onmisbaar is op de BBQ, op een wel heel lekkere manier klaar!! En door de perzik is het ook nog eens lekker fris. … Lees verder »
Haal de salsa-cd?tjes uit het rek, jaag de vlam in de houtskool en hou verder het hoofd koel. Laat de fiesta maar beginnen. … Lees verder »
Deze heerlijke lamskarbonade aten we bij mijn ouders in Frankrijk. Voor mij hoort het tot een feestmaal. We aten het met gepofte aardappelen en sla. … Lees verder »
BBQ … Lees verder »
Lekkere garnalenspiesjes voor op de BBQ. Pikant door de chilisaus en de knoflook...Deze spiesjes waren vorige week op een BBQ-feestje favoriet bij de liefhebbers! … Lees verder »
In spekjasje met tomatensaus voor 4 pers.; bereidingstijd: 20 min. … Lees verder »