Net gestart

Een heerlijke ovenschotel met asperges. Een variatie op een Tsjechisch gerecht. … Lees verder »
Een heerlijkie salade met gerookte zalm, graved lachs (rauwe gemarineerde zalm) en van die lekkere hele dunne groene asperges. Het lichte nootachtige smaakje van de rucoladressing past uitstekend bij de zalm. … Lees verder »
Een heerlijke culinaire salade bestaande uit groene asperges, gemarineerde rauwe zalm en ringetjes lente-ui op rucola. Goed passend in elk menu … Lees verder »
Deze salade is heel bijzonder door het gebruik van de marmelade. Ik maakte deze salade laatst als voorgerecht voor ons leesclubje en iedereen wilde direct het recept. … Lees verder »
Een heerlijke snelle pasta, die je zeker kunt voorzetten aan je gasten. Ik heb hier altijd heel veel succes mee! … Lees verder »
Een verrukkelijke combinatie: de zachte smaak van de asperges doet het heel goed bij de gebakken zalm en de romige - op witte wijn - gebaseerde dillesaus. … Lees verder »
Tot 21 juni kun je nog genieten van Hollandse asperges. Probeer bijvoorbeeld eens dit heerlijke ovengerecht! … Lees verder »
Dit gerecht kan zowel als voor en tussen gerecht. … Lees verder »
Bij een goede groenteboer kun je de asperges alvast laten schillen, dit scheelt een hoop tijd! … Lees verder »
Zalige aspergesalade. Echt weer eens iets anders. Verrukkelijk bij lamsvlees, maar ook als voorgerecht erg lekker. … Lees verder »
Restje roquefort of andere blauwe kaas? Pot asperges in de kast? Wat plakken ham die op moeten? Zo ontstond deze verrukkelijke aspergeschotel die we nog veel vaker gaan eten. N.B. Wordt ook bij jou de slagroom niet dikker? Bindt de room dan met wat maizena. De schotel wordt er zeker lekkerder op als er een roomlaagje achterblijft over de aardappelschijfjes. … Lees verder »
Asperges met paddenstoelenragout, parmezaanse kaas en gepocheerd ei … Lees verder »
Zorg - bij gebruik van asperges uit blik - dat de asperges goed uitgelekt zijn. Droog ze eventueel nog af met keukenpapier. Als je dat niet doet komt er veel vocht vrij. … Lees verder »
15 groene asperges, 15 plakjes pastrami, 1 eetl. gedroogde salie of verse salie, 3 eetl. witte wijn, 100 g gorgonzola, 1 dl. koksroom, peper, boter … Lees verder »
Verrassend snel, verrassend lekker: asperges uit de wok of hapjespan. … Lees verder »
250 gr. groene asperges, 2 bosuitjes, 3 takjes korainder, 100 gr. zelfrijzend bakmeel, 2 eieren, 1/2 dl melk, 2 theel. rode Taise currypasta, ca. 2 1/2 dl olie, 1/2 fl, Thaise dipsaus, keukenpapier … Lees verder »
1 bakje aspergetips 100 gr, 4 kwarteleitjes, 100 gr. cocktailgarnalen. Voor de dressing: 1 eetl. fijngehakte bieslook, mespunt mosterd, 1 theelepel suiker, 1 eetl. olijfolie met knoflook en kruiden, 2 eetl. slagroom, 1/2 eetl. citroensap of lekkere azijn. … Lees verder »
Hoofdgerecht voor 4 personen. 500 gram asperges, 1 duopak aardappelschijfjes (700 gram), 1 pakje schouderham (ca 140 gram), 8 eieren, 1 pakje seizoensaus voor asperges (37 gram maggi), ? Zakje verse bieslook (? 25 gram), 5 eetlepels (vloeibare) margarine. … Lees verder »
MMMM, Het "witte goud" in een verassend jasje. … Lees verder »
Lamsvlees heeft volop smaak in dit seizoen. … Lees verder »