1. Home
  2. Kookgroepen
  3. aspergegek

Net gestart

Ik ben net gestart met deze Sub dus hij is nog helemaal niet op orde maar je bent hier wel welkom
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Een heerlijkie salade met gerookte zalm, graved lachs (rauwe gemarineerde zalm) en van die lekkere hele dunne groene asperges. Het lichte nootachtige smaakje van de rucoladressing past uitstekend bij de zalm. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een heerlijke culinaire salade bestaande uit groene asperges, gemarineerde rauwe zalm en ringetjes lente-ui op rucola. Goed passend in elk menu …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Deze salade is heel bijzonder door het gebruik van de marmelade. Ik maakte deze salade laatst als voorgerecht voor ons leesclubje en iedereen wilde direct het recept. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijke snelle pasta, die je zeker kunt voorzetten aan je gasten. Ik heb hier altijd heel veel succes mee! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een verrukkelijke combinatie: de zachte smaak van de asperges doet het heel goed bij de gebakken zalm en de romige - op witte wijn - gebaseerde dillesaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Tot 21 juni kun je nog genieten van Hollandse asperges. Probeer bijvoorbeeld eens dit heerlijke ovengerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Bij een goede groenteboer kun je de asperges alvast laten schillen, dit scheelt een hoop tijd! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Restje roquefort of andere blauwe kaas? Pot asperges in de kast? Wat plakken ham die op moeten? Zo ontstond deze verrukkelijke aspergeschotel die we nog veel vaker gaan eten. N.B. Wordt ook bij jou de slagroom niet dikker? Bindt de room dan met wat maizena. De schotel wordt er zeker lekkerder op als er een roomlaagje achterblijft over de aardappelschijfjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Asperges met paddenstoelenragout, parmezaanse kaas en gepocheerd ei …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Zorg - bij gebruik van asperges uit blik - dat de asperges goed uitgelekt zijn. Droog ze eventueel nog af met keukenpapier. Als je dat niet doet komt er veel vocht vrij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

15 groene asperges, 15 plakjes pastrami, 1 eetl. gedroogde salie of verse salie, 3 eetl. witte wijn, 100 g gorgonzola, 1 dl. koksroom, peper, boter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

250 gr. groene asperges, 2 bosuitjes, 3 takjes korainder, 100 gr. zelfrijzend bakmeel, 2 eieren, 1/2 dl melk, 2 theel. rode Taise currypasta, ca. 2 1/2 dl olie, 1/2 fl, Thaise dipsaus, keukenpapier …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

1 bakje aspergetips 100 gr, 4 kwarteleitjes, 100 gr. cocktailgarnalen. Voor de dressing: 1 eetl. fijngehakte bieslook, mespunt mosterd, 1 theelepel suiker, 1 eetl. olijfolie met knoflook en kruiden, 2 eetl. slagroom, 1/2 eetl. citroensap of lekkere azijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Hoofdgerecht voor 4 personen. 500 gram asperges, 1 duopak aardappelschijfjes (700 gram), 1 pakje schouderham (ca 140 gram), 8 eieren, 1 pakje seizoensaus voor asperges (37 gram maggi), ? Zakje verse bieslook (? 25 gram), 5 eetlepels (vloeibare) margarine.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

MMMM, Het "witte goud" in een verassend jasje. …  Lees verder »

Lamsvlees heeft volop smaak in dit seizoen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top