1. Home
  2. Kookgroepen
  3. allerleigoedkopereceptenbijelkaar

Reclame van Lidl

Er staan nu veel borrelhapjes op. Deze week (week 47) is bij de Lidl van do t/m zaterdag de spinazie in de aanbieding. 450 gram voor 0.99 Daarom begin ik nu met recepten met spinazie.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

December is de gezelligste maand van het jaar wordt er wel gezegd. Dat klopt ook wel want Sinterklaas is alweer weg en nu staan kerst en oud en nieuw voor de deur. Brievenbussen puilen uit van de bergen folders die de supers verspreiden waar ze gretig hun assortimenten ‘kant en klaar’ aanprijzen voor een hoop geld. Albert Heijn hoopt te scoren met Jamie Oliver en de Lidl kok dit jaar heet ‘Ramon Beuk’. Ik vind het wel leuk bedacht. Feit is wel dat de jaaromzet van de supers met name deze maand wordt gemaakt omdat mensen dan genegen zijn veel meer geld aan eten en drinken uit te geven dan normaal. Er hebben op Smulweb al genoeg artikelen gestaan van de ‘vaste artikelenschrijvers’ vol met menusuggesties, baksels, drankjes en andere zaken. Ik sla die maar over en heb dus gekozen voor buffet en de hapjes ! Hieronder in dit artikel vind je een enorme selectie aan heerlijke hapjes, warm, koud, vlees, vis, complete schotels, salades, kaas, tapa’s en verpakte hapjes in bladerdeeg van eenvoudig en lekker tot luxe. Put er inspiratie uit voor de laatste week van het jaar en geniet er van met je familie en vrienden. Allemaal een fijne kerst en jaarwisseling gewenst en laat de feestdagen maar komen met al dat lekkers! …  Lees verder »

Herfst en winter! Buiten waait en regent het! We krijgen weer zin om te bakken. En wat is er dan lekkerder dan een stukje appelgebak? Soms wil je iets heel snel klaar hebben, soms trek je er langer voor uit. Ik heb een selectie gemaakt uit al mijn zelf gebakken appelgebak. Hieronder vind je ruim 30 lekkere appeltaarten, appelcake’s en appelkoek, gesorteerd op deegsoort ! …  Lees verder »

Plakjes bladerdeeg uit de diepvries die inspireren me al vele jaren want dit spul is zo veelzijdig, je kunt er vanalles mee doen! Hier volgen enkele leuke doe-tips voor de vakantie om te doen of om samen met de kinderen te maken. Resultaat: de lekkerste zoutjes, de heerlijkste broodjes, mini’s of vreselijk lekkere snacks. Wie houdt er nou niet van? …  Lees verder »

Op mijn pagina staan veel recepten met pizza's. daarom heb ik deze handleiding gemaakt om pizzadeeg te maken,dan hoef ik het niet steeds bij het recept te zetten! …  Lees verder »

1 1/2 kg spinazie 100 gr. geraspte kaas 4 eieren 30 gr. boter zout en peper …  Lees verder »

750 gr. spinazie 25 gr. boter 25 gr. bloem 2 1/2 dl melk zout en peper 2 el geraspte kaas 1 ei 400 gr. champignons 1 el boter 1 ui …  Lees verder »

1 3/4 kg spinazie zout en peper 50 gr. ontbijtspek 200 gr. champignons …  Lees verder »

1 kg spinazie olie 2 uien 2 teentjes knoflook 100 gr. ham zout …  Lees verder »

500 gr. gehakte spinazie, deelblokjes Iglo 4 tomaten 3 teentjes knoflook, gesnipperd 2 el olijfolie peper en zout …  Lees verder »

1 kg spinazie 1 el olie 1 ui 1 teentje knoflook 2 el maizena 1/2 tl nootmuskaat 50 gr. gehakte amandelen zout …  Lees verder »

1 kg spinazie 50 gr. boter1 ui 2 el gehakte peterselie zout en peper …  Lees verder »

1 kg spinazie zout 1/2 dl water 1 dl koffieroom 25 gr. boter nootmuskaat …  Lees verder »

1 kg aardappelen 600 gr. spinazie 2 dl melk 25 gr. boter peper en zout nootmuskaat …  Lees verder »

300 gr. belegen kaas 2 eieren paneermeel 25 gr. boter tomatenketchup …  Lees verder »

200 gr. kipfilet (vleeswaren) 150 gr. paturain …  Lees verder »

3 plakjes bladerdeeg 12 cocktailworstjes mosterd 1 ei …  Lees verder »

4 eieren 4 ansjovisfilets op olie 1 el mayonaise 8 kappertjes …  Lees verder »

Top