1. Home
 2. Kookgroepen
 3. SmulwebHulp

SmulwebHulp

Na het artikel nu ook een webgroep om de leden, nieuw of niet, te helpen met al je probleempjes/vragen e.d. Dus kan je nog wel een beetje hulp gebruiken? Of kom je ergens niet uit?Meldt je aan en laat me weten wat je wilt weten! Ik help je graag. Het aanmelden gaat als volgt: Ga naar 1 van de witte vakjes op deze pagina.Die staan vlak onder het gastenboek of helemaal onderaan de pagina.Als je wilt dat wat je bij je aanmelding neerzet ook op de lijst komt te staan, ga dan naar de het onderste witte vakje.Wil je dit juist niet? Ga dan naar het 1e witte vakje!Zet wat in het vakje en klik op AANMELDEN.Je bent nu direct lid.Dit zal in je berichtenbus (We-contact) verschijnen!
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Suikersiroop is heerlijk om allerlei soorten fruit en fruitsalades op smaak te brengen. De siroop accentueert de smaak van het fruit. De toevoeging van kruiden en specerijen die bij de smaak van de verschillende vruchten passen, maken het een extra inspiratief en verrassend dessert. De kardemom en pepersiroop die heel gemakkelijk over de plakjes sappige sinaasappel wordt geschonken, is hiervan een verrukkelijk voorbeeld. …  Lees verder »

Rib-eye met mosterd-biersaus en gepofte sjalotjes …  Lees verder »

 •  30-60 min.
 • Belgisch

225 gram gekookte garnalen 30 gram komkommer 125 gram zure room 3 takjes dille, gehakt rasp van ΒΌ citroen zout versgemalen peper 8 plakjes gerookte zalm …  Lees verder »

 •  20-30 min.
 • Nederlands

Heerlijke puree met een knoflooksmaakje. Ik had nog een restje knoflookboter over dus er maar doorgedaan …  Lees verder »

 •  10-20 min.
 • Nederlands

Dit recept is van de slager. Het is wel wat veel voorbereidend werk (maar als je een keukenmachine hebt gaat het sneller), maar het is werkelijk een perfect recept. alles klopt en het is gewoon smullen. Ik heb het zondag gemaakt en bij ons waren er alleen maar complimenten. En het heerlijke aan dit recept: je kunt er alles bij eten. aardappels- rijst - pasta, wat je maar lekker vindt. ik heb er gekookte aardappels bij gedaan. …  Lees verder »

 •  30-60 min.
 • Nederlands

In gember gemarineerde oosterschelde kreeft met fondante "la bonotte",strolghino di culatello en gestoofde zeevenkel. Exclusieve receptuur om het duurste aardappeltje ter wereld, La Bonotte, te bereiden. Van chef kok Jos de Groot, Restaurant VIS, Rotterdam …  Lees verder »

simpel, snel en heerlijk …  Lees verder »

 •  0-10 min.
 • Internationaal

Een lekkere romige saus met verse tagliatella. …  Lees verder »

Top