1. Home
  2. Kookgroepen
  3. Slank

Slank

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

De ansjovis smelt als het ware in de saus, die op haar beurt weer in de vis trekt tijdens het stoven. Kies voor een stevige vis als kabeljauw, maar ook botervis of pangasius kan. De saus heeft een uitgesproken Mediterraan karakter. En, het is vaker gezegd, maar zeker ook voor dit gerecht geldt: de kwaliteit van de ingrediënten maakt het gerecht. Dus verse heldere peterselieblaadjes, geurige citroen en knoflook, en niet in de laatste plaats mooie stukken vis die naar de zee en niet naar vis ruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Een bijzonder lekker ovenschotel door combinatie van één van de beste Surinaamse kipgerechten met één van de beste Franse ovenschotels; dit levert een bijzonder lekker ovenschotel op. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

5 trostomaten; 5 eetlepels verse peterselie, plat; 6 eetlepels olijfolie; 1 kleine ui, gesnipperd; 3 teentjes knoflook, fijngesneden; 5 ansjovisfilets (blikje 46), fijngesneden; 600 g kabeljauwfilet; 1 laurierblad; 50 ml droge witte wijn …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top