1. Home
  2. Kookgroepen
  3. PAPRIKA_

PAPRIKA

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

150 gr kipfilet 1 ui 1 groene paprika 1 rode paprika 2 el olie 1 teentje knoflook 0,5 tl kurkuma 150 gr rijst 4 dl kippenbouillon (tablet) 25 gr geraspte kaas  …  Lees verder »

2 tl zwarte peperkorrels 1 tl kruidnagels 400 g appels, geschild en fijngesneden 600 g rode paprika's, fijngesneden 300 g uien, fijngesneden 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst 75 g rozijnen 250 ml azijn en 250 ml appelazijn 125 ml droge witte wijn 625 ml water 300 g bruine suiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

2 varkenskoteletten 75 g boter 1,5 paprika 50 gr champignons 0.5 ui 0.5 blik gepelde tomaten 100 g erwtjes 1 knoflookteentje Gehakte peterselie Gedroogde oregano Peper, zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

4 Eendenborsten 2 gele paprika`s 1 sjalotje 1 teentje knoflook 25 gr boter 1 theelepeltje paprikapoeder 1 eetlepel olijfolie 0,5 dl witte droge vermouth 2 eetlepels creme fraiche peper en zout naar smaak …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

5 grote rode paprika's 60gr boter 1 geperste teentje knoflook 30gr bloem 1 zuur uitje 2,5 dl melk 3 blikjes tonijn(300gr)in olie(uitgelekt) 1eetlepel gehakte bladpeterselie 85gr bloem 2 eieren losgeklopt 1/2 theelepel paprikapoeder 65gr paneermeel frituurolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

1 kip paprikapoeder kipkruiden 4 eetl. zonnebloemolie 4 sjalotjes of 1 grote ui 2 teentjes knoflook 1 rode, groene, gele en oranje paprika 2 dl rode Hongaarse wijn 2 vleestomaten in partjes 2 theel. suiker …  Lees verder »

2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 ui 500 gr. kipfilet 0.1 l. kippenbouillon 4 el. olijfolie, extra vergine 2 el. verse, fijngehakte basilicum 2 teentjes knoflook zout peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

500 g kipfilet 1 ui 1 groene paprika en 1 rode 1 tomaat 30 g boter 1 knoflookteen 1 1/2 El paprikapoeder 1 El tomaatpuree 1 theel bloem 125 g cr?me fra?che zout vers gemalen peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

Een ideaal vegetarisch voorgerecht voor in de magnetron. Zoek zo rond mogelijke rode paprika\'s uit zodat ze gemakkelijk gevuld kunnen worden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Gevulde groenten worden veel gegeten in landen rond de Middellandse Zee. In dit voorgerecht wordt een aantal groenten op originele wijze met elkaar gecombineerd. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

4 oranje of gele paprika?s 4 rode paprika?s 4-5 el olijfolie 100 g rauwe ham, in heel dunne reepjes 1 kg tomaten, ontveld, ontpit en grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden zout peper 2 tl fijngesneden tijm 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 10 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid 1 eidooier 2-3 el fijngesneden basilicum of peterselie …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 rode paprika 1 groene paprika 2 eieren 1 dl slagroom 1 theelepel chilipoeder 1 eetlepel fijngeknipte koriander 100 g geraspte oude kaas 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

* 2 stuks paprika rode * 1 stukje prei * 250 gram champignons * 3 sneetjes wittebrood * 200 gram geitenkaas * 2 eetl. olijfolie * 1 tenen knoflook * 3 eetl. versgeraspte jongbelegen goudse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Halve gegaarde kip uit grill 3 eetl. bloem 100 g boter of margarine melk voor gebonden saus als 3-5 dl peper en zout kerriepoeder 3 dl warm gekookte rijst 1 rode paprika eventueel ananas in stukjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetl. olijfolie 6 geroosterde paprika?s (uit pot) 7 tomaten 1 l groentebouillon (van tablet) worcestersaus tabasco 2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) …  Lees verder »

* 2 grote rode paprika's * 4 eetlepels (olijf)olie * 1/2 citroen * 150 gr. zachte geitenkaas * 2 takjes oregano * (versgemalen) zwarte peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

* 2 grote gele paprika's * 2 grote groene paprika's * 2 grote gele paprika's * plantaardige olie om te bestrijken * zout en versgemalen peper * olijfolie om te bedruppelen * naar keuze wit of bruin stokbrood, ciabatta of Turks brood …  Lees verder »

500 gr half om half gehakt 500 gr vleestomaten of 1 blik tomatenblokjes 2 uien fijn gesnipperd 1 groene en 1 rode paprika klein gesnipperd potje gesneden champignons uitgelekt vocht opvangen kan door de bouillon 6 el olie 1/4 l groente bouillon zout peper 2 tl oregano 2 teentjes knoflook uitgeperst 1 bosje peterselie klein geknipt 3 el paneermeel 2 eieren 1 tl milde paprika poeder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

2 rode en 2 gele paprika's (middelgroot) 1 grote komkommer 500 g. gemengd gehakt 1 ui 1 teentje knoflook peper zout 2 eieren 100 g. paneermeel ca. 80 g. roomboter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top