
Geïnspireerd door onderstaand recept op Smulweb bedacht ik het recept voor deze SUPER lekkere beenham. Bij deze beenham aten we bijna onze vingers op. Het recept waardoor ik geïnspireerd werd is van mauritsenole92 Gemarineerde-varkenshaas-met-paddestoelenroomsaus … Lees verder »
Lekkere pittige pasta van allerlei restjes. Viel bijzonder goed uit! … Lees verder »
Heerlijke pittig gevulde champigons met geroosterde paprika, chorizo, pittige kaas en lekkere kruiden. Heerlijk als voorgerecht, maar ook heerlijke tapas of borrelhapje. … Lees verder »
Lekker vakantierecept!! Een heerlijke pittige soep die je heel goed als maaltijdsoep kunt eten. Met veel groenten en pittige chorizo. (kan ook met pittige salami!) … Lees verder »
Een heerlijke pittige/romige salade, die ook heerlijk zal smaken tussen een geroosterd pitabroodje. Echt iets voor de zomer! … Lees verder »
Een heel mooi, maar ook lekker voorgerecht. Ziet er heel spannend uit. Echt een succes bij een etentje! … Lees verder »
Een verrukkelijke pastschotel met een bijzondere smaak door de marsala die eraan wordt toegevoegd. Je kunt hiervoor natuurlijk ook een niet te droge wijn of sherry gebruiken, maar dan wordt de smaak iets anders. Wij hebben dit met elleboogjes macaroni gegeten, maar met een andere soort pasta misschien nog lekkerder! Wij hebben hiervan gesmuld! … Lees verder »
Heerlijk snel en verrukkelijk van smaak. Heb je weinig tijd dan komt dit heel goed van pas. Super gezond! Ik heb deze keer blikjes linzen gebruikt omdat ik weinig tijd had (Bonduelle!) maar zelf gekookt nog lekkerder! Je kunt dit natuurlijk ook met andere peulvruchten maken. … Lees verder »
Geen rode pesto in huis voor mijn Italiaanse-tomatensoep-met-mascarpone-en-pesto maar wel de ingrediënten. Deze pesto is echt veel lekkerder dan de gekochte. Gewoon eens proberen! … Lees verder »
Je kunt dit pastagerecht bereiden met pijnboompitten, hazelnoten of walnoten afhankelijk van je voorkeur. Fontina is een Italiaanse rauwmelkse kaas afkomstig uit het Aostadal. De smaak is zoet-kruidig en smelt gemakkelijk. Een heerlijk en snel pastagerecht waar je je vingers bij aflikt!! … Lees verder »
En snelle, heerlijke pasta. Feestelijk door de scampi of grote garnalen. Bijzonder door het gebruik van de rucola. … Lees verder »
Een TOP-recept in onze familie. Een zelf bedachte variatie op een een recept wat ooit eens in een tijdschrift stond. De pastasaus is overheerlijk en supersnel te maken. … Lees verder »
Heerlijke kruidige gemarineerde champignons. Kun je warm of koud eten. Gewoon lekker wegprikken of op een stukje stokbrood. Na afloop je toastje of stokbrood soppen in de marinade!!! SMULLEN! … Lees verder »
Lekkere gemarineerde (geiten)kaas met kruiden en gedroogde tomaatjes. Je kunt natuurlijk ook jong belegen kaas gebruiken. De smaak wordt dan iets anders, maar ook heel lekker. Laat de kaas wel een paar uurtjes intrekken. Lekker op een toastje of stokbrood of gewoon lekker wegprikken! … Lees verder »
Zalige pasta met een hele zachte smaak. Ook kinderen vinden dit heel lekker. Gebruik voor kinderen in plaats van de witte wijn wat kippenbouillon. Ik heb dit gerecht een keer gemaakt met macaroni en een keer met rigatoni (zie foto). Wij vonden dit met macaroni nog lekkerder! … Lees verder »
Een verrukkelijk voorgerechtje: de bekende geitenkaas in rauwe ham maar dan geserveerd met de zoete gebakken appel-honingballetjes. … Lees verder »
Deze heerlijke kalfslapjes zijn een echt feestgerecht. Heel zacht van smaak. Dat lust iedereen. … Lees verder »
Een lekkere pittige rundvleesschotel. Extra lekker als je hem een dag tevoren voorbereidt. Lekker bij een pastagerecht. … Lees verder »
Lekkere knapperige kippenpootjes, die van binnen sappig blijven door het bakken in de oven. Vielen erg in de smaak. … Lees verder »
Geen tijd en geen last van wat extra calorien? Maak dan deze supergemakkelijke en verrukkelijke romige ovenschotel met kipfilet en champignons. De kip gaat rauw plm. 15 minuten in een hete oven, dus je bent zo klaar. … Lees verder »