Kruiden en specerijen

Laat gerust weten wat jullie ervan vinden! … Lees verder »
Een prachtrecept uit het boek vol familierecepten van Tessa Kiros.. Ik sla het hier op zodat ik deze heerlijkheid een keertje kan maken.. … Lees verder »
Handig om nu een voorraadje te maken voor de winter, want dat zijn de kruiden veel duurder … Lees verder »
Verse roomkaas met verse tuinkruiden, smaakt heerlijk op een stokbroodje … Lees verder »
Uitleg over diverse Indiase kruiden en het basisrecept van Garam masala … Lees verder »
Ik heb hem bebruikt over de spinaziesla; heerlijk … Lees verder »
Dit geurige brood vol verse kruiden word dagelijks gegeten in Tadzjikistan. Het proberen waard. … Lees verder »
De pittige saus kun je ook gebruiken om kip of biefstuk mee op smaak te brengen. … Lees verder »
Provencaalse tomaten en courgettes ,lekker pittig. … Lees verder »
Deze hebben meer pit,bevatten minder suiker,maar lijken heel erg op die gekochte uit de winkel.Fijner om ze zelf te maken.. … Lees verder »
Marokkaans kruidenmengsel om zelf te maken. … Lees verder »
Deze specerijenpasta maak je in 15 minuutjes klaar. … Lees verder »
Een superdressing voor pasta-salade. … Lees verder »
Na een stevige herfstwandeling drink je dit bijzonder drankje.Het heeft een heerlijke kruidige smaak en word geserveerd met kaneelstoklepeltjes. … Lees verder »
Informatie over bieslook … Lees verder »
Informatie over rozemarijn … Lees verder »
Informatie over basilicum … Lees verder »
Waarom eens niet zelf je pizza-olie maken. Lekker en makkelijk. … Lees verder »
Drie heerlijke inmaakrecepten van Jamie Olliver! Met als toemaatje een recept van zijn mentor Gennaro,de koning van het inmaken. … Lees verder »
Voor de liefhebbers. … Lees verder »