1. Home
  2. Kookgroepen
  3. Kruiden_en_specerijen

Kruiden en specerijen

Welkom op deze kruidige webgroep! Spreekt het onderwerp je aan? Wordt dan lekker lid, dan gaan we er samen wat moois van maken!In de keuken gebruiken we dagelijks (verse) kruiden en specerijen. Onmisbaar zijn ze. Zonder deze heerlijke goedjes zouden onze maaltijden bijna nergens naar smaken.Gebruikt lettertype: Gulim
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Laat gerust weten wat jullie ervan vinden! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Russisch

Een prachtrecept uit het boek vol familierecepten van Tessa Kiros.. Ik sla het hier op zodat ik deze heerlijkheid een keertje kan maken.. …  Lees verder »

Verse roomkaas met verse tuinkruiden, smaakt heerlijk op een stokbroodje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Uitleg over diverse Indiase kruiden en het basisrecept van Garam masala …  Lees verder »

Ik heb hem bebruikt over de spinaziesla; heerlijk …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Thais

Dit geurige brood vol verse kruiden word dagelijks gegeten in Tadzjikistan. Het proberen waard. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Russisch

De pittige saus kun je ook gebruiken om kip of biefstuk mee op smaak te brengen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Koreaans

Provencaalse tomaten en courgettes ,lekker pittig. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Deze hebben meer pit,bevatten minder suiker,maar lijken heel erg op die gekochte uit de winkel.Fijner om ze zelf te maken.. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Marokkaans kruidenmengsel om zelf te maken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Marokkaans

Deze specerijenpasta maak je in 15 minuutjes klaar. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een superdressing voor pasta-salade. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Na een stevige herfstwandeling drink je dit bijzonder drankje.Het heeft een heerlijke kruidige smaak en word geserveerd met kaneelstoklepeltjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Informatie over bieslook …  Lees verder »

Informatie over rozemarijn …  Lees verder »

Informatie over basilicum …  Lees verder »

Waarom eens niet zelf je pizza-olie maken. Lekker en makkelijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Drie heerlijke inmaakrecepten van Jamie Olliver! Met als toemaatje een recept van zijn mentor Gennaro,de koning van het inmaken. …  Lees verder »

Voor de liefhebbers. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan
Top