Koekjes en Gebak

Erg makkelijk te maken en geen oven nodig … Lees verder »
2 eierdooiers 2 eetlepels suiker ½ dl sterke koffie 1 eetlepel koffielikeur 4 kleine bolletjes mokka-ijs 2 kaneelwafeltjes of opgerolde amandelkoekjes … Lees verder »
175 g zachte boter, plus extra voor het invetten bloem, voor het bestuiven 175 g fijne kristalsuiker 6 eieren, gesplitst 175 g bittere chocolade, gesmolten (in een kom boven heet, maar niet kokend water) 175 g pecanoten, fijngehakt of grof gemalen 1 theelepel kaneel Voor de room 2 eetlepels rum 2-3 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 100 ml crème fraîche 275 ml slagroom … Lees verder »
Hier maak je ongeveer 16 a 20 cupcakes mee,ligt aan de grootte v/d vormpjes,...lekker!!! … Lees verder »
1 pak Bastognebiscuits a 260 gram 50 gram gesmolten boter of margarine 6 eetlepels koffielikeur 2 pakken Kannelly\'s(biscuits ,Bolletje) a 150 gram 6 blaadjes witte gelantine 3 eetlepels oploskoffie 100 gram bruine basterdsuiker 250 gram mascarpone 5 dl slagroom cacaopoeder 75-100 gram chocolade-mokkaboontjes … Lees verder »
Een overheerlijke cake, die ook nog eens snel klaar is. … Lees verder »
Haagse Bluf op een luxe manier … Lees verder »
Leuk voor kinderen … Lees verder »
Leuk om te maken met kinderen of kleinkinderen … Lees verder »
4 eiwitten zout 100-150 g lichtbruine basterdsuiker 200 g geraspte gedroogde kokos 75-100 g grof gehakte pure chocolade ouwelvellen … Lees verder »
250 g boter, zacht, maar niet gesmolten 250 g fijne kristalsuiker 4 grote eieren, losgeklopt 1 theel. vanille-extract 225 g zelfrijzend bakmeel 25 g ma?zena 1 theel. bakpoeder Voor erbij: 300 g mascarpone 50 g fijne kristalsuiker enkele druppels vanille-extract 3-4 eetl. frambozenjam poedersuiker om te bestuiven … Lees verder »
3 blaadjes gelatine 2 pakje MonChou a 100 gr 75 gr basterdsuiker 125 ml slagroom 1 dl koffielikeur of Amaretto 2 dl hete sterke koffie 1.5 pak lange vingers 1 el cacaopoeder … Lees verder »
Dit is zo lekker, en tegelijk zo simpel. … Lees verder »
100 g boter 100 g suiker 100 g cakemeel 2 eieren 2 appels 2 el suiker en 2 tl kaneel abrikozenjam … Lees verder »
225 gram zachte boter 225 gram ruwe rietsuiker 1 eetlepel gemberpoeder 1 theelepel kaneel 250 gram zelfrijzend bakmeel 2 theelepels bakpoeder 50 gram gemalen amandelen 1 theelepel amandelessence 4 grote eieren 300 gram wortelen 100 gram sultana`s Voor het glazuur 200 gram verse roomkaas 350 gram poedersuiker 2 theelepels citroensap … Lees verder »
Bron: Klassiek Gebak; Anne Wilson … Lees verder »
6 plakjes bladerdeeg (diepvries) bakpapier en gedroogde peulvruchten voor blind bakken 150 g amandelspijs 1 ei 1 dl melk 2 eetl. bloem 6 eetl. abrikozenjam 5 tot 6 kiwi's … Lees verder »
200 g boter 200 g suiker 200 g cakemeel of zelfrijzend bakmeel 4 eieren 50 g gemalen kokos 1/2 eetl. gemberpoeder 1 eetl. bloem 1/2 pot ananasjam … Lees verder »
4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 appels 3 eetl. vloeibare honing 15 g boter 2 eetl. Calvados, of appelsap of water … Lees verder »
185 g pure chocolade 185 g boter, plus extra om in te vetten 3 eieren, plus 3 extra dooiers 6 eetl. tafelsuiker 1 eetl. bloem cacaopoeder, om te bestuiven cr?me fra?che, om te serveren … Lees verder »