1. Home
  2. Kookgroepen
  3. KeukenCluppie

Welkom bij het KeukenCluppie!

Hallo Allemaal, Welkom bij het KeukenCluppie! Inmiddels bestaat deze webgroep een tijdje, en steeds meer leden melden zich aan,waardoor er al een leuke verzameling van lekkere recepten en leuke artikelen te vinden is op dit 'KeukenCluppie' Natuurlijk mag het nog veel drukker worden! Help dus allemaal mee hier een gezellig,informatieve webgroep van te maken, boordevol lekkere recepten. Maar dat niet alleen.... Het is namelijk de bedoeling dat ook andere 'keukenonderwerpen' aan de orde komen, zoals producten, kookboeken, tips en nog veel meer! Word dus allemaal gratis lid! Voor vragen kun je altijd even een berichtje sturen! Groetjes van Manon
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Lekker met bloemkool en aardappelen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Zelf speculaasbrokken maken! …  Lees verder »

Mmmm...mosterd! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

4 saucijsjes50 gram boter.zout, peper 1 bekertje Demi Creme Fraiche(125 ml)1/2 dl kalfsbouillon(tablet)2 eetlepels piccadilly2 eetlepels fijn gehakte peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 varkensoesters (ca. 125 gram elk)zout, peper50 gram boter1 dl witte wijn1 pakje monChou1 theelelep mosterd50 gram geraspte belegen Goudse Kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Weer eens wat anders! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Varieer met muffinbeslag. …  Lees verder »

Lekker varieren met muffins. …  Lees verder »

Lekker varieren met cakebeslag! …  Lees verder »

Een nagerecht uit de oven, van stukjes appel gemengd met suiker en kaneel, overgoten met warme custard en een laagje boterkruimels! In de oven gaar en goudbruin laten worden! …  Lees verder »

Lekker met: …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Een aantal manieren om feestelijke servetten te vouwen! Heel handig voor de kerst. …  Lees verder »

Lekker, romig soepje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Biologisch

Een taart van appeltaartdeeg in combinatie met walnoten, hazelnoten, amandelen,honing en slagroom. …  Lees verder »

Lekkere koekjes met onder andere rozijnen,geconfijte kersen en geconfijte sinaasappel. …  Lees verder »

Voor de vulling: 6 eidooiers 120 g poedersuiker 1 zakje Vanillesuiker 3 el gezeefde bloem 4 tl Backin 4 tl cacao 80 g griesmeel 100 g geraspte amandelen 5 el amaretto 1 flesje Rumaroma 300 g geschilde, ontpitte appels 6 eiwitten 120 g suiker Om te bestrijken: 200 g chocoglazuur (Baukje) 50 g boter Voor de garnering: enkele gedroogde appelschijven, abrikozen, pruimen enkele geschilde, geroosterde amandelen een beetje chocoglazuur enkele gehakte pistachenoten …  Lees verder »

125 gram boter80 gram honing6 gedroogde abrikozen1 theelepel citroensapMerg van 1/4 kaneelstokje snufje zout250 gram volkorenmeel150 gram gemalen walnotenBoter om in te vetten1 eigeelbeetje melk …  Lees verder »

Bijvoorbeeld lekker als dessert geserveerd met vanille- of kaneelijs en slagroom.  …  Lees verder »

Een lekkere pizza om zelf te maken! …  Lees verder »

Recept waarmee je lekker veel kunt varieren. …  Lees verder »

Top