1. Home
  2. Kookgroepen
  3. KIEMGROENTEN

KIEMGROENTEN

Welkom! Leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn nieuwe webgroep! Kijk rustig rond en lijkt je het wat, wordt je dan lid? Dat zou ik heeel leuk vinden! Hoe dat moet? Heel simpel, scrol naar beneden totdat je een wit vlak tegen komt, vul daar wat leuks in en druk op aanmelden! Je bent dan direct lid!
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Een Ehec- en hysterievrij en OVERHEERLIJK roerbakgerecht met rivierkreeftjes, paprika, taugé en prei. Ik heb in het gerecht de sambal manis gebruikt, maar minder dan is aangegeven in het recept van Onno Kleyn. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Altijd moeilijk als je bij een Oosterse maaltijd een salade wilt serveren. Ik kwam op dit idee omdat ik de ingrediënten in huis had en het werd een succes. Een heerlijke pittige sla. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Een heerlijk soepje zonder deegwaren of rijst dus lekker slank. Snel te maken in de wok met een vleugje sesam. Echt heel erg lekker. Doen dus!!......en smullen maar …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

op www.depeuleschil.nl en www.koppertcress.com staan allerlei manieren om te kiemen en recepten met kiemgroenten …  Lees verder »

90 gr waterkers1 tl fijngesneden verse peterselie2 gespitste eieren2 eetl bloemZalmvulling60 gr roomkaas2 eetl zure room90 gr gerookte zalm1 theel citroensap1,5 tl gelatine, opgelost in 1,5 el water …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Pluk de gewassen frisee in stukjes, schep de alfalfa erdoor. Snijd de paprika doormidden, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd ze in blokjes. Meng deze door de frisee en alfalfa. Snijd het spek in reepjes en bak ze in een droge koekenpan knapperig. Laat het even uitlekken op keukenpapier en meng het lauwwarm door de groenten. Verwijder de korstjes van de boterhammen en snijd ze in blokjes. Bak deze blokjes in de kruidenboter rondom knapperig, leg ze even op keukenpapier en laat ze afkoelen. Maak een sausje van de olie, azijn en wat peper en zout. Meng deze voorzichtig door de salade. Bestrooi de salade met de broodblokjes en smullen maar! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Van een restje koude stamppot maak je in een handomdraai krokante cakes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Vroeger op school lieten we zelf tuinkers groeien en dan opeten natuurlijk. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een zeer pittig groente gerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Lekker op een bruin (of een pita) broodje met een paar plakjes tomaat en wat alfalfa. Of op een broodje zonder iets extra?s erbij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Vegetarische salade vanuit Frankrijk voor 2 personen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

In de wok; Voor 4 personen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Voor 4 pers.; Serveren met vis of gehakt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Vegetarische salade …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch
Top