welkom

Lekker indisch kipgerecht … Lees verder »
Indische spinazie-soep … Lees verder »
500 gr. rundergehakt; 1 groene savoye of witte kool; 1/6 blok santen; 2 eetl. olie; 3 eetl. gesneden uien; 4 theel. ketoembar; 1 theel. djinten; mespuntje kentjoor; citroensap; peper; zout … Lees verder »
200 gr bloemkool; 200 gr boontjes; worteltjes; (men kan er allerlei groenten bij doen); ¼ blok santen; bouillonblok; paprika of lombok (groen + rood); 1 grote fijngesneden ui; 2 teentjes knoflook; stukje laos; salamblaadjes; eventueel trasi; eventueel peté-bonen; eventueel poulet of gehakt; zout; suiker … Lees verder »
1 blok tahoe; 2 uien; 150 gr tauge; 2 eetl. gehakte selderie; olie; sap van 1 citroen; 5 eetl. gesneden uien; 1 gesneden teentje knoflook; sap van 2 teentjes knoflook; stuk assem of 1 eetl. assempap; ketjap; zout; peper; sambel … Lees verder »
Indische spinazie-soep … Lees verder »
1 pond varkenslappen; 3 aardappelen; 2 grote uien; 1 bouillonblok; 2 eetl. margarine; 3 eetl. ketjap; ½ theel. peper; ½ theel. nootmuskaat; ½ theel. gemberpoeder; 2 theel. azijn; 2 kruidnagels; so-oen of laksa (= fijne glazige Chinese vermicelli); olie … Lees verder »
(Indische fantasie) … Lees verder »
2 ons gekookte ham in dikke plakken; wat boter of margarine; een 20-tal kruidnagelen; 4 schijfjes ananas of sinaasappels in schijven … Lees verder »
Heet kipgerecht (dit gerecht is heel lekker) … Lees verder »
250 gr groene of witte kool; 250 gr sperziebonen (in drieen gebroken); 250 gr tauge; 500 gr kokosmeel; 1 theel. kentjoorpoeder; 3 blaadjes djeroek poeroet; 1 theel. trasi bakar (geroosterde trasi) met water vermengd; 1 theel. assem uit de fles; zout ; suiker … Lees verder »
(Indische salade) … Lees verder »
¼ groene of witte kool (fijn gesneden); 1 eetl. selderie (fijngesneden); 1 prei; 1 ui ; 4 teentjes knoflook; 2 eetl. olie; zout; peper; 1 a 2 eieren … Lees verder »
Schol op Chinees-indische wijze … Lees verder »
Saus voor de ku-lu-juk maar ook heel lekker bij Ang-sio-hie (Chinese gebakken schol/tong) … Lees verder »
Indische gekruide omelet … Lees verder »
500 gr riblappen; 1 ui; 4 teentjes knoflook; 1½ vingerlengte djahe; ½ kopje olie; 4 a 5 eetl. ketjap manis (zoete ketjap); 2 kopjes water; zout; suiker … Lees verder »
Gezouten eendeeieren … Lees verder »
Hete soep … Lees verder »
(heel lekker) … Lees verder »