Gek op Champignons

Kijkje achter de schermen bij de Smulweb Keukenagenda … Lees verder »
Lekker snel en gezonde lauwwarme salade … Lees verder »
Lekker en gemakkelijk … Lees verder »
250 gram kastanjechampignons ca. 1 dl. olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook uitgeperst sap van 1 citroen 50 gram zwarte olijven zonder pit 2 eetl. peterselie zout versgemalen peper … Lees verder »
500 g champignons 2 teentjes knoflook 2 groene Spaanse pepers 1 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries) 1 eetl. currypasta of 1/2 eetl. kerriepoeder 1 ui 150 ml kokosmelk zout 25 g boter of 1 eetl. olijfolie of zonnebloemolie laurierblaadjes voor de garnering … Lees verder »
250 g (grot)champignons 2 rode uien 100 g zachte Franse geitenkaas van een rol of 100 g geraspte Hollandse geitenkaas 8 plakjes diepvriesbladerdeeg (10x10 cm) 2 eieren 4 eetl. olijfolie zout versgemalen peper 2 theel. verse tijmblaadjes … Lees verder »
Dit recept beschrijft smaakvolle gebakken champignons op Italiaanse wijze bereid. … Lees verder »
1 ui 8 vleestomaten 2 bakjes champignons 8 olijven, met piment, zonder pit 150 gr. geitenkaas 2 el. olijfolie 1 el. citroensap 2 el. paneermeel 2 el. oude, geraspte kaas 1 el. Proven?aalse kruidenmix zout peper … Lees verder »
Deze romige saus zit boordevol paddestoelen. Heerlijk bij een biefstuk of varkenshaas, maar ook heel geschikt om bij rijst of pasta te serveren. … Lees verder »
12 grote champignons citroensap boter 150 gram garnalen 1 sjalotje 1 mespunt kerriepoeder 1 mespunt cayennepeper 1 dl. witte wijn 1 dl. visfond 2 dl. slagroom ma?zena basilicum bieslook … Lees verder »
Deze gevulde champignons met kippengehakt en basilicum zijn ideaal als voorgerecht. Met een salade en wat rijst erbij is het een lichte maaltijd. … Lees verder »
Cantharellen zijn elegant, goudgeel en hebben een heerlijke zoetige smaak. Verrukkelijk zijn ze hier in deze taartjes samen met slagroom, tijm en cognac verwerkt. … Lees verder »
250 g (grot)champignons 4 bladerdeegbakjes 40 g boter versgemalen peper 250 ml vleesbouillon 125 ml slagroom (of kookroom) 100 g reepjes of blokjes salami allesbinder of vlugbloem 2 eetl. fijngeknipte bieslook … Lees verder »
2 portobello champignons 2 eetlepels olijfolie 2 plakken zachte geitenkaas (a ca. 75 g, Bettinne Blanc) 1 zakje veldsla met bietjes (75 g) 1 bakje balsamicodressing (100 g) 2 eetlepels pijnboompitten 2 panini's … Lees verder »
Warme kruidenpolenta met gesauteerde wilde paddestoelen en parmazaansekaas … Lees verder »
Roergebakken wilde paddestoelen met parmazaanse kaas en tijmboter … Lees verder »
Rauw zijn champignons heerlijk evenals gemarineerd, gestoofd of gebakken. Gevuld zijn ze vingervlugge snacks. Dit is een prachtig voorbeeld van zo\'n exclusief hapje. … Lees verder »
Hoofdgerecht voor 4 personen, bereidingstijd: 15 min. … Lees verder »
250 g grote champignons (ca. 12 stuks) ca. 50 g kruidenboter 1 teentje knoflook 2 eetl. fijngehakte peterselie … Lees verder »
… Lees verder »