WELKOM

Bananen-mango smoothie Een fruitige smoothie boordevol vitaminen. … Lees verder »
1 glas opgelegde kersen of 600 gr verse, 3 eieren, 100 gr suiker, 200 gr bloem, 1 zakje bakpoeder, 20 cl room. … Lees verder »
1 kg. goudrenet, water en een kaneelstokje. … Lees verder »
200 gr. frambozenpulp, verse 40 gr. suiker 5 gr. gelatine 200 dl. slagroom 3 bloedsinaasappelen 1 glas sinaasappelsap 1 el. aardappelzetmeel 4 blaadjes munt … Lees verder »
8 stuks aardbeien 100 gr. chocolade, pure 1 dl. slagroom 10 gr. suiker 2 blaadjes mint 2 el. advocaat … Lees verder »
2 grote groene bakbananen 4 teentjes knoflook 500 ml zonnebloemolie of olijfolie (om te bakken) Zout naar smaak … Lees verder »
500 g verse kersen zonder pit 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 citroen 1 limoen 125 ml slagroom- 1/2 bakje mascarpone (a 250 g) … Lees verder »
50 g roomboter -75 g suiker -8 verse vijgen -16 walnoten (of pecannoten) -2 eetlepels sinaasappellikeur (slijter) 5 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries), ontdooid … Lees verder »
Nagerecht zonder suiker … Lees verder »
800 gr aardbeien - 1 citroen - 2 (of 3) lepels suiker … Lees verder »
Voor het deeg:75 g zachte boter 75 g suiker 1 pakje vanillesuiker 2 eieren 1 snufje zout 150 g Kristalbloem 1 afgestreken tl. bakpoeder 2 eetlepels melk Voor het beslag en om te versieren: 750 g aarbeien 1 pakje Taartina Rood 1 flinke eetlepel suiker- opgeklopte slagroom- gekleurde suikertjes voor de ogen- stukjes gekaramelliseerde hazelnoot. … Lees verder »
Voor 30 stuks: Voor de vulling: 30 cocktailkersen 4 eetlepels Rum Voor het truffelbeslag: 125 g zachte boter 125 g poedersuiker 1 pakje Vanillesuiker 1 flesje Rumaroma 1 eetlepel cacao 125 g gesmolten pure chocolade 2 eetlepels geschaafde amandelen Voor het chocolade laagje: 200 g gesmolten witte chocolade … Lees verder »
Zijn bessen van het lampionplantje,Physalis … Lees verder »
rode- en blauwe bessen … Lees verder »
Dit recept kun je vanaf nu hier vinden: … Lees verder »
-1 pak poffertjes -5 eetlepels hazelnootpasta -12 witte pitloze druiven … Lees verder »
250 g mascarpone 500 g aardbeien 10 cl kirsch 1 eetlepel suiker (of hittebestendige zoetstof) 4 eetlepels zoetstof 8 eiwitten 16 lepelkoekjes/lange vingers 1 eetlepel ongesuikerde cacao … Lees verder »
Heerlijk op vanillepudding of ijscreme … Lees verder »
500 gr aardbeien 1 eetlepel bloemsuiker 100 ml slagroom (bvb uit de spuitbus of zelf opgeklopt 1 sinaasappel … Lees verder »
een dikke kruidige saus op basis van vruchten: wat ze in Pakistan noemen een "chutney". Een zoet-zure combinatie die heel lekker smaakt bij bijna alles. Ook bij varkensvlees … Lees verder »