1. Home
  2. Kookgroepen
  3. Drinken

Drinken

Op deze webgroep wil ik het hebben over drinken. Allerlei soorten. Koud, warm, met prik, zonder prik, zuiveldrankjes, alcoholhoudende drankjes, zonder alcohol etc. Elke zoveel tijd ga ik de webgroep veranderen in een ander thema. Deze periode gaat het over: Frisdrank! Lijkt het je leuk? Kom er dan ook bij! Liefs, Maria
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

1 rijpe mango, 120 g boter + extra om in te vetten, 120 g pure chocolade in stukjes, 2 scharreleieren + scharreleierdooiers, 4 el witte basterdsuiker, 2 el tarwebloem, 2 dl vanillevla, 1 dl slagroom, poedersuiker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Anders …  Lees verder »

Gewoon een lekkere gezonde en slanke smoothie. …  Lees verder »

Lekkere smoothie. Het is snel gemaakt en ik vind hem heerlijk. Voor het eerst gedronken bij mijn (Engelse) vriendin Irene en sindsdien maak ik hem regelmatig. …  Lees verder »

2 sinaasappelen. 1 appel 3 peentjes. 1 stengel selderij. stukje gember (ongeveer 2 cm) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Alhoewel deze warme wijn traditioneel bij 5 december hoort is het ook heel lekker op elke herfst en winterdag! (bijvoorbeeld na een wandeling op een koude dag) In onze familie drinken wij dit ook bij de jaarwisseling. De heerlijke geur als dit op het gas staat trekt door het hele huis en het ruikt dan zo geweldig lekker. Het geeft je al gelijk een heerlijk warm feestgevoel! Dit recept is MET en ZONDER alcohol omdat voor kinderen uiteraard alcohol uit den boze is maar er ook veel volwassenen zijn die geen alcohol drinken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Vruchtensap …  Lees verder »

Yoghurt …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Vruchtensap …  Lees verder »

Vruchtensap …  Lees verder »

Yoghurt …  Lees verder »

Anders …  Lees verder »

Apricot, Vruchtensap, Anders …  Lees verder »

Yoghurt, Anders …  Lees verder »

Whiskey, Vermouth, Wijn …  Lees verder »

Top