Courgette

… Lees verder »
Zeer speciaal, wel moeilijk om aan deze mooie groenten te komen! … Lees verder »
Courgetteschotel met tomaat, aardappel en Parmezaanse kaas Een lekkere ovenschotel waarbij courgette vervangen kan worden door broccoli of prei of een combinatie van beiden. … Lees verder »
700 g courgettes 2 groentebouillontabletten ca. 125 g mager ontbijtspek, dun gesneden of pancetta 2 eetl. groene pesto 4 lamsfilets ? ca. 125 g 1 eetl. olie 20 g boter … Lees verder »
Grieks - kan als voorgerechtje of bijgerecht voor 4 pers. Gemaakt en geproefd op een (griekse)kookles … Lees verder »
750 gr.aardappels]400 gr.gerookte zalm] 2 kleine courgettes]125 ml.visbouillon(blokje) ]4 el.creme fraiche]4 el.dille,fijngehakt]1 el. platte peterselie,fijngehakt]2 el.citroensap] zout en peper] … Lees verder »
Voor 4 pers … Lees verder »
Voor 4 pers … Lees verder »
Waarom zou je ovenschotels eigenlijk alleen maar s winters eten? Zon heerlijk goudbruin korstje is midden in de zomer net zo lekker! En handig: de ingredienten bereidt u voor en tegen etenstijd hoeft de schotel alleen nog maar in de oven. … Lees verder »
hoofdgerecht voor 4 pers; bereidingstijd: 1 u … Lees verder »
Italiaans hoofdgerecht voor 4 pers.; bereidingstijd 40 min. … Lees verder »
Bijgerecht; bereidingstijd: 40 min. … Lees verder »
hoofdgerecht voor 4 pers. bereidingstijd 45 min. … Lees verder »
Bijgerecht; bereidingstijd: 40 min. … Lees verder »
voorgerecht voor 4 pers. bereidingstijd: 30 min … Lees verder »
bijgerecht; bereidingstijd 25 min. … Lees verder »
snacks; makkelijk; bereidingstijd: 30 mn … Lees verder »
Hoofdgerecht; bereidingstijd: 1 uur … Lees verder »
Voorgerecht voor 4 pers. … Lees verder »
2 courgettes 2 eetlepels olijfolie 1 blikje tonijn op water (185 g), uitgelekt 2 eetlepels mayonaise 1/2 zakje verse dille (a 15 g) 2 eetlepels kappertjes (potje), fijngehakt versgemalen zwarte peper … Lees verder »