Chocolaatje

Melk … Lees verder »
De frisse smaak van granaatappelvruchtjes en de zoete smaak van chocola zullen samensmelten tot een hemelse lekkernij. … Lees verder »
Vooruit werken: De taart kan goed afgesloten circa 1 week in de koelkast worden bewaard, of kan - zonder glazuur - worden ingevroren. Zonder dat je veel van bakken hoeft te weten, maak je deze enorme, donkere taart die ideaal is wanneer je snel behoefte hebt aan een taart om iets te vieren. … Lees verder »
100 g pure chocola zonnebloemolie 4 eieren 1 eetl. suiker 4 eetl. slagroom 2 eetl. rum of cognac poedersuiker … Lees verder »
Voor ca 20 stuks. … Lees verder »
- 3 grote eieren - 100 gr. basterd suiker - 75 gram bloem met 1 theelepel bakpoeder of 85 gram zelfrijzend bakmeel - 15 gram cacao - 1 eetlepel heet water Voor de vulling - 1 1/2 dl. slagroom met 2 dessertlepels poedersuiker of creme au beurre, waarvoor nodig - 60 gram boter - 90 gram gezeefde poedersuiker - klein zakje vanille suiker … Lees verder »
Tijdens de workshop Bonbons maken in de Bonte Koe hebben we ook een bonbonschaaltje gemaakt voor de zelfgemaakte bonbons en truffels. Leuk om kado te doen!! … Lees verder »
Op de Workshop Bonbons maken in de Bonte Koe hebben we een makkelijke en goede manier geleerd om chocoladeversieringen op bonbons te maken m.b.v. een zelfgemaakt spuitzakje. … Lees verder »
Lekker en makkelijk recept uit het schrift van de workshop Bonbons maken in de Bonte Koe. … Lees verder »
Lekkere chocoladebonbons om zelf te maken. Recept van de Workshop Bonbons maken in de Bonte Koe. … Lees verder »
Heerlijk en makkelijk recept van de chocoladeworkshop in de Bonte koe. Makkelijk recept. Kan bijna niet mislukken! … Lees verder »
Voor 10-12 punten … Lees verder »
1 cake (kant-en-klaar) 1 l pot kersen zonder pit op sap 2 dl slagroom 1 zakje slagroomversteviger 1 pot chocolademousse (500 g) 1 pak chocoladevlokken (bruin of bruin en wit) … Lees verder »
(Marokko)een tussendoortje … Lees verder »
Lekker als gebakje … Lees verder »
Het tegenovergestelde van Brownies … Lees verder »
1.5 dl sinaasappelsap 2 eieren 4 eetlepels agar-agar 50 g chocolade (puur) 150 g cranberries 175 g suiker 6 dl room … Lees verder »
300 g boudoirkoekjes 200 g chocolade (puur) 2 dl koffie 4 eieren 125 g boter (bakboter) 125 g poedersuiker 5 g suiker … Lees verder »
Oooooooo LEKKER!!!!! Ik ben ze nu aan het maken. Of eigenlijk staan ze nu af te koelen en weer hard te worden en dat is het moeilijkste, want dan mag je er niet aankomen... muy dificil!!! Dit zijn ze geworden: … Lees verder »
Soezendeeg(zie vorige recept)2 dl slagroom50 gr suiker100 gr pure chocolade100 gr botereventueel 1/2 eetlepel rum … Lees verder »