Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Kookboek belgisch
Kookboek "belgisch"

Lekkere borrelhap of eventueel voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Gemakkelijk en lekkere borrelhap …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

De 'betere' borrelhap .Goed voor 16 stuks. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Makkelijke en overheerlijke borrelhap die warm gepresenteerd is ! **cholestorol= 0 mg** …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Hartige borrelhap …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

? 1 eetlepel pate (fijne structuur, bijv. roompate) ? 1 eetlepel sherry ? 1 eetlepel slagroom ? 1 zakje amandelen (klein zakje, gepeld) ? 2 takjes peterselie (krulpeterselie) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Voor het deeg: * 400 gr bloem en 2 eetlepels voor het bestuiven * 1.5 theelepel zout * 75 gr boter * 2 eieren Voor de vulling: * 250 gr gekookte ham in dikke plakken * 1 bosje peterselie * 1 dl droge witte wijn * 1 ui * 600 gr half-om-halfgehakt * 1 ei * 0.125 liter slagroom * 2 teentjes look * naar smaak zout, peper, nootmuskaat  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Het kost weinig tijd om deze heerlijke, luchtige paté van magere kwark te maken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

De sint-jakobsschelp is een gastronomische specialiteit die erg gewild is voor het melkwitte vlees dat rijk is aan ijzer. In Nederlandse restaurants wordt vaak de Franse benaming `Coquille St-Jacques` gebruikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

8 witte asperges zout en versgemalen peper het sap van een halve sinaasappel 5 eetl. olijfolie 200 g licht gerookte zalm 1 eetl. boter 1 eetl. balsamicoazijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top