1. Home
  2. Community
  3. zwarte_poedel
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

24 asperges, 8 rijstloempia velen, 1 grote tomaat, 3 pijpajuin, 1 thee lepel gesneden bieslook, 2 champions, 1 eetlepel cognac, zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

900 g aardappels in blokjes, 1 el olijfolie, 2 uien fijngehakt, 2 teentjes knoflook uitgeperst, 400 g tomaten in blokjes uit blik, 100 g champignons in schijfjes, 2 el tomatenpuree, 2 tl basilicum, 2 tl oregano, ? tl suiker, 200 g bloem, 2 scharreleieren geklopt , peper en zout. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

300 gr belegen of oude kaas blauwe druiven 1 pot gedroogde tomaten in olie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

En toch vindt ik een ossenstaartsoep heerlijk. Gebruik het niet gauw voor een diner omdat ik dat te zwaar vindt …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Lekker bij alle vleesgerechten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

8 middelgrote tomaten - 2 blikken tonijn in olie - 2 tenen knoflook uit de knijper - 8 el gehakte walnoten - 8 el olijfolie - 200 gram geraspte parmezaanse kaas of pittige Goudse kaas - zwarte peper …  Lees verder »

8 pruimtomaatjes - 1 komkommer - 25 gr hollandse garnalen - 4 el Huttenkase - 1 tl tomatentapenade - zout - peper 2 blikjes tonijn op water - 7 el yoghurt - 2 bosuitjes - enkele druppels tabasco …  Lees verder »

Maak deze salade van een restje droge (volkoren) pasta van de vorige dag en je hebt een lekker lunch gerecht! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Biologisch

125gr muntblaadjes - 4eetlepels citroensap -2 groene chilipepertjes -1appel in stukjes -1sinaasappel in stukjes -1tl zout  …  Lees verder »

1 panklaar konijn 100 g boter 75 g lardeerspek vers gemalen peper zout ? l rode wijn 1 ui 1 wortel 1 ui doorprikt met kruidnagels tijm laurier jeneverbessen Voor de saus: 1 nootje bruine roux ? l bouillon ? eetlepel Worcestershiresaus 1 glas maderawijn 1 ui 1 dl witte wijn 1 eetlepel tomatenpuree 250 g bospaddestoelen 2 eetlepels gehakte peterselie 1 eetlepel bosbessengelei …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Kijk bij de salade artikelen! …  Lees verder »

Altijd goed eens een dagje zonder vlees en in deze saus mis je het niet. Een heerlijke pastasaus van Anita Witzier. Volgens Anita kun je rustig wat meer maken, want de volgende dag is het nog heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 schoongemaakte kleine kabeljauw van ? 1 kg--- 3 el citroensap --- zout-- peper ---50 gr gesmolten boter---- 150 gr in plakjes gesneden champignons --- 1 schoongemaakte en in ringen gesneden prei--- 1 eetlepel fijngehakte peterselie--- 21/2 dl droge witte wijn--- 11/2 dl versgeperst mandarijnsap  …  Lees verder »

24 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en in stukken gesneden rode pepers - 2 ? dl azijn - 1 teen knoflook - 1 dl olijf- of zonnebloemolie - zout  …  Lees verder »

Een recept wat vroeger geserveerd werd in Amsterdam, bij het ooit zo fameuze Lido, als bijgerecht bij een Indonesische rijsttafel. En in de Haagsche Statenlaan. Men keek er elke vrijdag verlangend naar uit: het bordje met kleine uitjes en gember. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

De zalm wordt gepocheerd in een heerlijke kruidige tomatensaus en kan geserveerd worden met pasta of met krieltjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

SMAAKT OOK HEERLIJK MET EEN KIPROLLADE. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top