1. Home
  2. Community
  3. zus
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 ui 1/2 rode paprika 100 gr champignons 1/2 courgette 250 gr kippelevertjes ? 8 plakjes ontbijtspek 1/2 eetlepel olijfolie schaslik- of barbecuesaus  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Snackbar Obesitas deelt zijn mooiste keukengeheimen! Als je telkens maar zit te barbecuen in de zomer gaan de buren klagen. Tijd voor iets anders dus. Met deze provençaalse kip kun je ook op gepaste wijze de zomer vieren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekker op de barbecue …  Lees verder »

Dit is een sausje dat u zo pittig maakt als u zelf wilt. Dit sausje kan gebruikt worden bij: grill, barbecue, gourmet, fondue, salades enz. …  Lees verder »

Ria van Eijndhoven. Deze spread is ook lekker bij gegrilld vlees van de barbecue. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Koude saus, geschikt als dipsaus, maar het kan ook gegeven worden bij fondue, gourmet of barbecue en bij of over salades. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Roosteren of grillen of op de barbecue Een recept dat ik vond op de homepage van het NVV …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Kan zowel als hoofdgerecht als op de barbecue. …  Lees verder »

Voor bij de barbecue …  Lees verder »

Succesverzekerde groentensalade, van te voren klaar te maken voor grote gezelschappen. Te serveren bij allerlei vleesgerechten of zomers bij een barbecue. (uit: Tip dec.'97) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Voor de bereiding van deze burgers kun je het beste een grillpan gebruiken,maar ook in een goede koekenpan met antiaanbaklaag zal het wel lukken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Ik hou heel erg van BBQ!!! Het is altijd hartstikke gezellig! We zijn lekker buiten, ik mag de barbeque aansteken, mijn zusjes prikken marshmallows op stokjes, mijn vader maakt hamburgers, worstjes met een plakje spek erom, kipkluifjes... en aardappelsalade!!!! Zonder is de barbecue niet compleet! Echt heerlijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Geen saus zo lekker als zelfgemaakte …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

750 g kleine krieltjes zout 1 dl olijfolie 1 takje tijm 3 tenen knoflook grof zeezout …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

1 teentje knoflook - 1 1/2 dl tomatenketchup - 1 eetlepel milde paprikapoeder - 1/2 eetlepel oregano of tijm - zout - versgemalen peper - 600 gram hamlappen - 2 uien - 1 rode paprika - 1 groene paprika - 8 champignons - 6 plakjes ontbijtspek iets dikker gesneden - 100 ml Blue Band Vloeibaar  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Koken op de camping …  Lees verder »

Gebruik bij voorkeur platte spiezen. Zij houden het vlees beter op de plaats. Bij ronde spiezen rollen de ingredienten bij het draaien mee, zodat ze ongelijkmatig gaar worden. …  Lees verder »

1 bol knoflook 100 ml olijfolie 1 eetlepel Italiaanse kruiden, fijngehakt 150 g verse roomkaas 1 groot donkerbruin stokbrood, in dikke plakken …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Oma's barbecue-salade, lekker fris en iets anders van smaak dan "huzarensalade"! …  Lees verder »

Top