1. Home
  2. Community
  3. zonnig60
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze pasta met romige saus ziet er niet alleen heerlijk uit, maar smaakt ook verrukkelijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een overheerlijk pastagerecht met spekjes, courgette en champignons. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

1 eetl. boter 6 stronkjes witlof, gehalveerd, kern verwijderd 300 ml groentebouillon 1 theel. gedroogde tijm 100 g mascarpone 6 plakjes Italiaanse rauwe ham zout en versgemalen peper 50 g versgeraspte Parmezaanse kaas  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Door de bladerdeeg wordt het zo vreselijk lekker....... (vegan) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Biologisch

Zelfgemaakt natuurlijk het lekkerst! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Heerlijk recept voor een snelle hartige taart. Ideaal met een paar gasten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

5 plakjes bladerdeeg 350 gr. italiaans gehakt 2 uien italiaanse roerbak groenten (kant en klaar bij de AH) italiaanse keukenkruiden 250 ml. slagroom 2 eieren geraspte kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

 Zacht, zoet, romig en pittig en dat combineer je dan met rookworst of spareribs ? Mmmmmmmmmmmmmmmmm Het voor koken van de boerenkool maakt het zacht. De appel en de gembersaus maken het zoet. De melk een beetje romig. Peper, mosterd en nootmuskaat geven het pit. De spekjes, bouillon en de rookworst zorgen voor het zout. Azijn en maggi voor de juiste balans. Ik kies bewust voor 2 zakken boerenkool om de jeugd een extra groenten "shot" te geven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

* 4 grote aardappels of half pakje voorgekookte aard.schijfjes * 60 g boter * 6 stronkjes witlof * zonnebloemolie * 200 g gekookte ham (in plakken) * 200 g jong belegen kaas (in plakken) * 50 g serranoham (* bosje bieslook) (* 200 ml magere yoghurt) (* zout / versgemalen peper) (* gedroogde salieblaadjes) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top