1. Home
  2. Community
  3. zeeduivel
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze klassieke Franse soep wordt geserveerd met croutons en rouille, een gepeperde mayonaise met knoflook …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

12 oesters; 4 eetl. gekookte spinazie; 2 theel. oestersaus; 125 ml creme fraiche …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

200g gekookte mosselen 20 cherrytomaatjes; ca. 200g gemengde sla; Voor de mayonaise: 2 eidooiers; 2 theel. citroensap; snufje zout; 300ml olijfolie(extra vergine); 3 eetl. fijngehakt venkelgroen …  Lees verder »

200 g Hollandse garnalen 4 tomaten 8 eetlepels mayonaise 1? theelepel grove mosterd 2 eetlepels fijngeknipte bieslook wat hele sprietjes slaolie 4 blaadjes sla  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Voor 4 personen ; flamberen niet onder de dampkap!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

1 kilo achtarmige inktvis/2 fijngesneden uien/2-3 rijpe tomaten(in grote stukken)/1-2 in plakjes gesneden penen/1 kopje olie/1 gl rode wijn/zout/peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

50 gr veldsla 200 gr gerooktezalm 1 bakje rodekoolspruiten 50 cc olijfolie 25 cc dille azijn 25 cc cremmefraich versgemalen peper zout verse dille lente uitje 25 gr garnalen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

12 sint-jakobsnoten 8 stronkjes witloof 0.5 eetlepels honing (vloeibaar) 1 theelepel sherry-azijn 0.5 dl room 2 cl olijfolie (extra vierge) 20 g bloem (tarwebloem) 20 g boter (bakboter) 15 g kervel 1 mespuntje korianderpoeder peper zout 1 dl kalfsfond 30 g boter (roomboter) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

2 bagels 1 blikje tonijn op olie, afgegoten (netto 200 g) 1/2 bakje Griekse yoghurt (? 150 ml) 1 eetlepel mayonaise 1 eetlepel fijngeknipte dille of bieslook zout versgemalen peper 2 tomaten  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Gewoon lekker forel op de barbecue.Voor liefhebbers van pittig eten kun je allerlei kruiden gebruiken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Snel & makkelijk. Een soepje dat ik op het menu zet als ik restjes pasta heb en /of als er nog enkele gebakken scampi's over zijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een voorgerechtje......Tip: om het geheel iets pikanter te maken, kan een mespuntje sambal oelek worden toegevoegd. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

WW recept: 205 cal/7 gr vet …  Lees verder »

Voor de salade dient u dan ook de mosterd met groene pepers van Paul Corselet te gebruiken. Echt noodzakelijk is het niet, want met Zaanse mosterd en groene peperkorrels uit een potje smaakt de salade van vis met tomaten ook uitstekend. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ideetje om restjes oud brood op te werken. …  Lees verder »

750 g visfilet(kabeljauw diepvries),*olijfolie om in te vetten,* 2 el citroensap,* zout,peper,2 uien,* teentje knoflook,*6 tomaten,*6 el olijfolie,*100 ml droge witte wijn,* 2 el gehakte peterselie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks
Top