1. Home
  2. Community
  3. yannick_d
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

500G bloem 20g gistpoeder 1 opgehoopte eetlepel fijne suiker 1 ei 1 dl melk 2 dl water 250g rozijntjes zout. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

350 gr pasta, 1 pak diepvries spinazie a la creme (bv Iglo), 150 gr gerookte spekblokjes, bakje champignons, 1 grote ui, geraspte kaas, 1 pakje boursin gr. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 sjalotjes Boter 4 kabeljauwmoten van ca 175 gr elk 3 dl witte wijn 4 preiwitten 4 surimistaafjes (fantasiekrab) 2.5 dl room 1 koffielepel mosterd 1 eierdooier 1 el gehakte bieslook Peper Zout  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Frans haantje in rode wijn …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Lust je brocculi en tomaat dan is dit iets voor u. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekkere ovenschotel met verse groenten, vlees en kaas. Kan gegeten worden met aardappelen of stokbrood. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Stoofschotel met witloof, gehakt en aardappelen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Je eet je vingers hierbij op! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

1 kg. Appelen, 120gr. Boter, 120gr. Suiker, 120gr. Zelfrijzende bloem, kaneel, gemalen noten en 2 eieren …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Lekker ,makkelijk en snel klaar …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

1 kg aardappelen - zout - 1 kg gemengd gehakt - 1 teentje knoflook - 1 blikje tomatensugo met kruiden - peper van de molen - 300 g yoghurt natuur - 2 eetlepels olijfolie - 200 g feta …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Vis op z'n Belgisch …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Eenvoudig te bereiden, doch heerlijk feestelijk gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Gezond gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

1 kg varkensfilet 1 bakje verse champignons 150 gr gerookt spek in dobbelsteentjes gesneden boter,peper en zout 1/4l room 2 lepels tomatepuree een goede scheut cognac …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
Top