1. Home
  2. Community
  3. wousitaje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Chop Suey is het Kantonees woord voor restjes en het gerecht is bedacht door Chinese immigranten die in hun nieuwe land gebruik moesten maken van verkrijgbare ingredienten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Eetbare schaaltjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Een overheerlijke soep, vult behoorlijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees
Mie

Zelf mie maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

*400 gram kalkoenfilet *zout *1 theelepel djinten *2 theelepels ketoembar *? theelepel kaneel *4 eetlepels olie *1 ui *1 eetlepel kerriepoeder *300 gram droogkokende rijst *1tablet kippenbouillon *75 gram rozijnen *bosuitjes …  Lees verder »

*250 gram mihoen *zout *2 eetlepels olie *250 gram champignons grof gesneden *300 gram kipfilet in reepjes *1 grote groene paprika in stukken *6 eetlepels hoisin saus *1 eetlepel aardappelmeel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

*4 preien *6 speklapjes *0ngeveer 3 centimeter verse gemberwortel *1 deciliter sojasaus *2? deciliter sake *5 eetlepels suiker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans
Top