1. Home
  2. Community
  3. wolbersen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 el citroensap, 100 gr geraspte kokos, 500 gr sucadelappen, 1 el roerbakolie, 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 el ketjap manis, 1 theelepel ketoembar ? theelepel sambal trassi ? theelepel laos …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een buitengewoon lekker sappige speklap saté die net iets anders oog dan jou gewone saté.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Deze kippenvleugeltjes worden heel langzaam gaargestoofd in een overheerlijke, pittig/pikante saus. Probeer het recept en geloof me, dit is Smullen geblazen!!! Wij hebben ze gesmuld bij nasi en andere Indische heerlijkheden, maar als borrelhapje zijn ze ook zeker uitermate geschikt! Tel gerust je vingers na, zo lekker zijn ze :-)  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

De enige echte spaanse aardappelommelet (origineel recept) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Heerlijk, gezond, bewust, met een orientaals tintje en lekker pittig gekruid. …  Lees verder »

Het woord "Teriyaki" is een combinatie van twee Japanse woorden: `teri` betekent glans en `yaki` betekent grill of rooster. Om een Teriyaki gerecht te maken, moeten de ingrediënten eerst een tijdje gemarineerd worden, of op zijn minst ingesmeerd worden met Teriyakisaus. Daarna worden de ingrediënten geroosterd of gegrild. Je kan in plaats van kipfilet ook ander delen van de kip nemen of zelfs met biefreepjes zalm,garnalen of andere vis. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Heerlijk op 'n zaterdagavond met de t.v. aan en 'n stukje stokbrood erbij. Als je lekker voor de t.v. wil hangen zonder verantwoord voedsel maar oh zo lekker …  Lees verder »

Lente is aspergetijd. Witte, verse Hollandse hebben we al 4x gegeten en kan er geen genoeg van krijgen. De verse groene wil je dan toch ook proeven. Witte asperges die groeien onder de grond, daarom zijn ze wit en groene schieten door boven de grond. Zodra de stengels het licht zien worden ze groen. Groene asperges moet je wokken want dan krijg je hemelse gerechten en dit gerecht is er eentje van! Dit kun je gerust serveren met Pasen. Dit is supersmullen en ongelooflijk super lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Dit mag niet ontbreken op een tapas tafel. Eenvoudig en toch altijd lekker want (bijna) iedereen lust het. De saus maakt het helemaal compleet. Succes is verzekerd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Mmmm verse witte asperges zijn zo al lekker in het voorjaar, dus flink van profiteren. Het liefst heb ik ze met iets lekkers uit de zee en wel omdat je daar de allerlekkerste combinaties mee kunt maken. Ik heb dit gerecht gemaakt afgelopen zaterdagavond en we hebben heerlijk gesmuld. Deze kun je zo op de kaart zetten in een restaurant in het aspergeseizoen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

200 gram rijst 400 gram paksoi 1-2 teentjes knoflook 1 eetlepel (Thaise roerbak)olie 150 gram gehakt 50 gram cashewnoten zout 1 eetlepel ketjap manis …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Een pittig gevulde omelet …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Kipboorelpootjes lekker gekruid met sperciebonen met sambal en rijst …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Thaise dichtgevouwen omelet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Ajam Setan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch
Top