1. Home
  2. Community
  3. wla001
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Gerecht moet twee uur in de oven, maar het bereiden zelf kost niet zoveel tijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

2 rode paprika's 2 oranje paprika's 1 teentje knoflook 4 filets ansjovis op olie 1 scheut azijn 1 eetlepel suiker 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel peper  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een dag ervoor bereiden is nog lekkerder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Boontjes, een zomers gewas, kun je met een paar ingredi?nten omtoveren tot een ware hoofdmaaltijd. Dit Griekse gerecht is vegetarisch en laat alle ingredienten tot hun recht komen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Leuk om dit uit te proberen voor een exclusief etentje. Lekker met verse knoflook en verse rozemarijnnaaldjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit recept heb ik gekregen van een vriendin die gek is op Oosters koken, dit is (volgens mijn vriendin) een typisch eenvoudig gerecht uit Pakistan wat haar mond doet wateren iedere keer dat ze er aan denkt! Ik heb het 18.11.2011 weer eens gemaakt en nu ook foto`s toegevoegd. Ik kan alleen maar zeggen, het was weer heerlijk. Bovendien is het een slankrecept van 320 cal. p.p. en geschikt voor in de slowcooker. De tijden die in dit recept vermeld staan zijn voor de braadpan (gas). In de slowcooker duurt het ongeveer 3 uur bij mij was het al gaar na 2 uur maar raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je slowcooker want de tijden verschillen behoorlijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Eenpansgerecht van verschillende soorten vlees, groente en rijst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Joegoslavisch

Krompirska Solata vrij vertaald vanuit het Sloveense aardappelsalade, deze salade is het proberen waard en echt heerlijk bij de barbecue …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Balkan

Met v??l knoflook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Joegoslavisch

Gehaktrolletjes die op de Balkan gegeten worden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Balkan

Gratinirane Skutine Palacinke: Voor dit gerecht word er Skuta gebruikt (een soort dikke volle kwark) maar aangezien skuta hier niet verkrijgbaar is, waarschijnlijk wel zoiets in Duitsland en Belgie, heb ik een ander soort kwark (LidL) genomen. Het gerecht is lekker maar zeer machtig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Balkan

SATARAS die met name zomers op de Balkan gegeten word, in die tijd zijn de ingredienten er in overvloed …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Balkan

SLOVENSKI GOLASH :Een recept van mijn moeder …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Balkan

Mousaka...maar niet zoals je gewend bent! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Balkan

Een oud/orgineel recept vertaald uit het Joegoslavisch; lekker met 2 soorten vlees en groenten …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Balkan

500 gram tamme kastanjes * 150 gram aardappels * 1 worteltje * peper * zout * 50 gram rookspek * runderbouillon * 2 eetlepels koffieroom * 1/2 dl sherry. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

500 gram zuurkool * 250 gram rookspek * 1 ui * 75 gram gort * 4 kleine tomaten * 2 appels * peper * zout. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Het zelf maken van vanille-ijs is een fluitje van een cent, oordeel zelf. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

1 kilo aardappels * 250 gram mager spek * boter * 15 uitjes * bloem * 7 1/2 dl bouillon * peper * bouquet garni * peterselie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits
Top