1. Home
  2. Community
  3. witte_kop
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Malse speculoos gebakken als taart …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

16 gram runderfilet, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroensap, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 1 eetlepel fijngehakte kappertjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

 …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Italiaanse lekkernij …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Speciaal voor DIABETES PATIENTEN Per portie van 50 g (100ml ) 70 kal (294 kl ) kh= verwaarloosbaar vetten= 7 g ( 3,5 g verz vet ) …  Lees verder »

Zeer lekker …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Duits

Vijgen honing en azijn hebben het altijd al goed met elkaar kunnen vinden. Waarschijnlijk was dit zelfs bij de grieken en de Romeinen geen geheim meer! Deze combinatie met rundvlees, uitjes en wijnsaus voor feestelijke gelegenheden. Is dan weer wel verrasend. …  Lees verder »

1 ui - 2 teentjes knoflook - 0,5 dl olijfolie - 500 g soeptomaten - versgemalen zwarte peper - 1 theelepel saffraanpoeder - 0,75 l gekruide visbouillon - 500 g visfilet - 50 g gekookte mosselen - 50 g gekookte garnalen - 1 scheut witte wijn - geraspte nootmuskaat - zout Voeg een sinaasappelschil toe aan de visbouillon voor meer smaak. …  Lees verder »

16 scholfilets , peper , zout , 3 el bloem , ca 1,25 dl olie , 4 sneetjes casino brood , 1 bosje peterselie , 150 g boter , 200 g garnalen …  Lees verder »

Dit voorgerecht was een favoriet in mijn restaurant. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

2 plakken runderbiefstuk (350 g per stuk), 1 kg in de schilgekookte aardappelen , 50-75 g spek (in blokjes) , zout , peper , provenciaalse kruiden , 2-3 et olie , 300 g eekhoorntjesbrood , 1 sjalotje , 50 g boter , gehakte peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een van de mousses die ik gebruik op mijn groot dessertbord als we eters krijgen, dit samen met chocolademousse, tropisch fruit, warme gesmolten chocolade en verse room. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

600 g struisvogelfilet, 100 g tandoorideeg (in bokaal), 125 g natuuryoghurt, olijfolie  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Van een cursus Indonesisch koken uit 1995, hier heb ik lekker Indonesich leren koken met verse kruiden.Lekker met de andere gerechten uit mijn "Indonesische menu". …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Speciaal voor het Smulwebkookboek (voor dit receptenonderdeel mag je nl. niet meer dan 12 ingrediĆ«nten opgeven) zal ik dit recept enigzins aanpassen, anders voldoet het niet aan het maximum. Verderop bij mijn recepten kun je het origineel vinden met alle ingrediĆ«nten.Ik kreeg dit recept ca. 10 jaar geleden van een italiaanse collega, en heb het in de loop der tijd iets aangepast. het is, tot mijn trots, een van de populairste recepten van smulweb. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

De ingredienten verschillen wel degelijk van de winterfruitsla!!Dit recept komt ook uit"een kei in de keuken". …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een lekkere fruitsla voor in de winter.Dit recept komt uit"een kei in de keuken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch
Top