1. Home
  2. Community
  3. wimi_22
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 Portabello champignons in plakjes 100g ontbijtspek in kleiner stukken gesneden 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn - 50g geraspt belegen kaas 50g brie in blokjes 1 e peterselie, fijn (in de zomer kan een mengsel van groene kruiden gebruik worden 2-3 eieren koffiemelk, melk en mayonaise vermengd tot dikke saus peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Ja dit wordt smullen.... En je hoeft er bijna niks voor te doen, de oven doet het voor je! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Pleskavica is een heerlijke hamburger voor bijv. op de barbecue …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Balkan

SLOVENSKI GOLASH :Een recept van mijn moeder …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Balkan

4 sinaasappels, suiker, water, pure chocolade …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk. Ik heb het recept gekregen van een kennis uit Oostenrijk. Inmiddels heb ik in de loop van de tijd wel e.e.a. aangepast. Iedereen die deze goulash proeft wil het recept. Dus maken! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

Heerlijke gezonde tapenade. Geroosterde paprika krijgt een wat zoetige smaak. De citroen geeft wat frisheid aan de tapenade. Kleine stevige aubergines zijn beter dan de grote. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Stukje komkommer van 10 cm 50 gr touge 2 eieren 10 gr boter 12 dunne plakjes gebraden rosbief 1eetl fijngehakte bieslook enkele sprietjes bieslook voor garnering 1 flesje japanse sojasaus 1 tube wasabi (evt vervangen voor mierikswortel) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Sinterklaas komt zeker een keer extra bij je langs als hij ruikt dat je dit gerecht op hebt staan! Pimenton wordt ook in chorizo gebruikt en ruikt en smaakt lekker pittig. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans

2 eetlepels olie en 50 gram boter ca. 750 gram kalfsfricandeau 1/4 liter kalfsfond (vleesbouillon), uit een pot of van tabletten 1 glas droge witte wijn 1 klein blikje tomatenpuree 2 theelepels paprikapoeder zout en versgemalen peper 200 gram gedroogde abrikozen 150 gram santen of 1 blikje kokosmelk (4 dl) 2 eetlepels zoetzure uitjes 1 eetlepel honing 1 eetlepel citroensap of azijn desgewenst allesbinder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Ja, weer zo'n echte voorjaarssalade. Heerlijk met vers stokbrood. Staat zo op tafel. DUSSSSS, Laat het mooie weer maar komen!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Lekker fris op een toastje of op brood,zonder toevoeging van ei dus ideaal voor mensen met een kippenei allergie. …  Lees verder »

Let op je vingers tijdens het knabbelen. …  Lees verder »

Kiymali Cep Boregi! Heerlijke boomstammetjes, die zowel warm als koud gegeten kunnen worden. Eenvoudige ingredienten en makkelijk te bereiden! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

Een echt VERBLUFFEND recept wat ik vandaag voor het eerst gemaakt heb. Het heeft een Chinees/ Indonesisch tintje en is ABSOLUUT niet veel werk!! Mocht je het uitproberen laat me ALSJEBLIEFT weten wat je er van vindt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Top