1. Home
  2. Community
  3. wilma1106
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

326 kcal per persoon …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Jamie Oliver-recept: echt verrukkelijk!! Zeeduivelfilets met een gedroogde tomaat/basilicumsmeersel en parmaham in de oven. …  Lees verder »

Zo makkelijk, maar toch zo heerlijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Een heerlijk recept met kees. kees is een lekkere variant op kaas. Bevat 60% minder verzadigd vet. Goed voor je cholesterol. 30% minder zout. Goed voor de bloeddruk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Parelhoen (pintade) is feestelijk gevogelte met fijn vlees waarvan de smaak een beetje aan fazant doet denken. Een parelhoen is voldoende voor 2 a 4 personen. Parelhoen wordt vaak 'gebardeerd' (bedekt met bardeerspek) of 'gepikeerd' (dunne reepjes spek in de billen geprikt) omdat het vlees vrij droog is. Daarom wordt in dit recept een smakelijke vulling van kippengehakt en kastanjes gebruikt en wordt de baktijd kort gehouden. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Dit recept kreeg ik van een Amerikaanse vriendin. Zelf veranderd omgezet naar grammen en er een "eigen draai" aan gegeven. De vorm die ik had was eigenlijk te laag voor de papieren vormpjes maar het resultaat was in één keer goed. Het werden heerlijke, super luchtige Cupcakes. Met onderstaand recept maakte ik 14 cupcakes. De slagroom zit slordig op ze smaakten er niet minder om! PS.Vandaag (20.07.10) weer deze cupcakes gebakken. Dit keer met glazuur bestreken en een nieuwe foto toegevoegd. Glazuur gemaakt van 100 gram poedersuiker, wat water, klein beetje kleurstof, een scheutje sinaasappellikeur en wat limoensap. Blijf roeren tot het glazuur glanst. Heel lekker!. (Als er kinderen komen laat je gewoon de sinaasappellikeur weg.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

4 eendenborsten a 220gr 1 spitskool 1 flesje zonnatura bietensap 1 potje appelstroop 400 gram aardappels 3 uien maizena bakboter 100 gram roomboter 1 ei …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een recept van wijnadviessite www.wijntop5.nl waar ook de bijpassende wijn en achtergronden zijn te vinden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Johann Lafer is geboren Oostenrijker, maar woont nu in Rheinland Pfalz in Duitsland. Bekendste TV kok op de ZDF, heeft een restaurant en een Michelin ster. Presenteert samen met Horst Lichter een hilarisch kookprogramma op de zaterdag, Lafer, Lichter, Lecker op de ZDF. Dit is zijn botermalse goulash en wilde ik gewoon proberen. Weinig voorbereiding, botermals en super lekker nu de dagen weer korter worden en het buiten herfstig is. (eigen foto's). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

Echt een leuk voorgerecht. Je kan ze lekker van te voren al zo ver bereiden dat ze alleen nog even gefrituurd moeten worden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

In dit gerecht is het kippenvlees met een lekker laagje honing en sojasaus bedekt. Serveer het als lichte lunch of avondmaal. (Aantal calorieen: 158 per persoon) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

2 el sojasaus 2 tl vloeibare honing peper 1 L. gemberpoeder 200 gr kogelbiefstuk 1/2 rode paprika 1/2 gele paprika 30 gr tauge 2 avocado's (niet rijp) 1 el citroensap 1 el citroensap 1 el (sesamolie) …  Lees verder »

ZEKER NET ZO LEKKER ALS BIJ DE CHINEES(VRIENDEN VONDEN HETZELFS LEKKERDE)EN ZO OP TAFEL …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Een kleine lasagne van chefkok Fabio Marangon van restaurant La Gondola in Turnhout. Liefhebbers van zeevruchten kunnen zich hiermee tot in de zevende smaakhemel laten meevoeren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1 klein pakje diepvries spinazie (grofgesneden) * 2 plakjes rauwe ham * 4 eieren * 50 gr geraspte extra belegen kaas * 20 gr boter * 8 lapjes diepvries bladerdeeg (10 x 10 cm) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heel veel mensen denken dat ze géén spruitjes lusten, heel veel kinderen trekken hun neus ervoor op. Spruitjes zijn, door allerlei kruisingen met rassen, lang niet meer zo bitter als vroeger. Als jij ooit de spruitjes zo klaarmaakt als hieronder beschreven dan lust opeens iedereen spruitjes! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Authentieke kip tandoori …  Lees verder »

Lekkere krokante rijstballetjes met een hart van gesmolten mozzarellakaas; wie lust dat nou niet? …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Arabisch
Top