1. Home
  2. Community
  3. wilar2
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept is erg speciaal voor mij,  en niet alleen het recept maar ook degene die het kookboek heeft geschreven. Het is namelijk een achterneef van mij en hij is Chef-kok in het restaurant ROAST in Londen. Ik ben mijn oudste broer, die een speciaal voor mij gesigneerd boek regelde, (zie foto) dan ook erg dankbaar.   Marcus Verberne: Dit was een van de gerechten, waar ik als kind, het meest naar uitkeek. Deze rijke en romige vis pie heeft een troostend effect op een ellendige regenachtige dag. Met de vissoorten kan worden gevarieerd,  rekening houdend met beschikbaarheid, seizoen, kosten en smaak. Let er wel op dat er altijd iets van gerookte vis in moet zitten voor de diepgang van de smaak. mosselen zijn ook een welkome aanvulling. Je kunt het ook luxer maken door garnalen of zelfs kreeft toe te voegen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Zelfs de moeilijkste eters vinden dit lekker. Een ove(n)heerlijke gerecht, als extra gerecht of als hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

300 gram ebly, voorgekookte tarwe - 1 groentenbouillontablet - 500 gram witte asperges- 500 gram groene asperges - 2 eetlepels olijfolie - 3 bosuitjes - 250 gram cammembert …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Lekker eenpansgerecht met Italiaans karakter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

150 g gerookt spek, fijngesneden (blokjes of plakjes) 2 grote courgettes handje basilicumblaadjes voor de dressing: 2 teentjes knoflook, geraspt of geperst mespunt scherpe mosterd 2 eetl. witte wijnazijn snuf gedroogde dragon 3 à 4 eetl. milde olijfolie zout en versgemalen peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een AH-recept met een wat kleine aanpassingen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Pittig gevulde enchiladas met een goddelijk sausje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

1 dubbele kipfilet 2 preien 2 uien 2 ons tauge 9 eetlepels ketjap manis 9 eetlepels ketchup 6 eetlepels azijn 6 eetlepels bruine suiker 4 eetlepels pindakaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

De courgettes in m'n groentetuintje groeien tegen de klippen op en ook de eerste tomaten in het kasje kleuren rood, dus lekker smullen.... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een snel en simpel gerecht, met snijbiet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

4 points en 3*,lekker en snel klaar,heb dit zelf reeds verschillende malen gemaakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

12 opscheppers (pakje a 450 gr. Celavita), 2 tl. rozemarijn, 12 plakjes ontbijspek, 2 rode uien, 2 el. olijfolie, zout, peper …  Lees verder »

Aardappelspiesje voor de barbecue …  Lees verder »

AARDBEIENTIJD!!!! er is nu volop aanbod , dus daar gaan we echt wel dit heerlijks mee maken. Eenvoudig en niet al te veel werk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijke taartjes, nodig al je vriendinnen uit voor een echte Engelse high tea. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Voor de liefhebber van de aziatische keuken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Dit is echt een goddelijk recept en nog redelijk gezond ook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Pittige ovenschotel die je snel en makkelijk maakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel
Top