1. Home
  2. Community
  3. wi_wi
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Wij zijn helemaal geen zoetekouwen, maar deze bladerdeeg-gebakjes......ZO lekker!!! Ontdekt bij de Em-Te, en ongelofelijk maar waar: recept gevonden in de Margriet :-)  Toeval? Bestaat niet, zegt men....... Niet moeilijk, maar wel superlekker!!! Snoep smakelijk!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Portugees

150 gr suiker 750 gr roomkaas (monchou bijvoorbeeld) 125 gr volle creme fraiche 2 el bloem 1 limoen 1 citroen 1 vanillestokje 5 eieren 50 gr gepelde pistachenootje 50 gr geraspte kokos 10 gr anijszaad paar druppels rozencreme (toko: rozenwater met rode kleurstof gemengd) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Gevulde, gebakken forellen op Marokkaanse wijze. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Een stukje vlees met een handvat Of een karbonaadje nu van het varken of van de kip komt, zeker is dat u een lekker stukje vlees in de pan hebt dat zich uitstekend leent voor allerlei culinaire avonturen. Het botje geeft extra smaak aan het vlees en aan de jus. En u weet het: kluiven mag. Want elke karbonade is... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

1/2 sinaasappel 4 runderschnitzels peper en zout 2 1/2 eetlepel wokolie 2 uien, in ringen 1 1/2 eetlepel ketjap manis 2 dl rundvleesbouillon 2 eetlepel gembersiroop allesbinder 1 eetlepel fijngehakt vers korianderblad …  Lees verder »

Heerlijke originele Amerikaanse Chicken Wings. Klein beetje bewerkelijker dan de "gewone" Chicken Wings maar je eet je vingers er bijna bij op! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit is weer een crumble recept van mij, heel lekker en je kunt er eindeloos mee variëren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Voor deze salade wordt de couscous niet in kokend, maar in koud water geweld. Daardoor houdt de couscous meer beet en wordt 'ie niet zo papperig. Het oorspronkelijke recept is van Jamie Oliver. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Verrukkelijk kaasbrood uit Georgie met ricotta, feta en mozzarella. Je kunt een grote bol bakken of eenspersoons broodjes, restanten warm je de volgende dag even op voor een snelle, maar perfecte avondhap. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Maak voor iedere persoon een aparte Rhum baba . omdat het moeilijk is bij grotere baba`s de rumstroop er goed in te laten trekken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Overheerlijke cake, vooral met een glazuurlaagje, een aanrader …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Worteltjescake "gemakkelijk" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

(Voor 15 plakken) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Albóndigas canarias con almogrote. Heerlijke Canarische gehaktballetjes die met een pittige dipsaus (op basis van Almogrote de la gomera, zie recept op mijn thuispagina) geserveerd worden. Voor 4-6 personen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

. 2 zakken mosselen (a 2 kilo) ? 1 citroen ? 6 eetlepels zonnebloemolie ? 1 zak Thaise groentemix (400 g) ? 1 theelepel sambal ? 1 pakje kokosmelk (200 ml) ? 1 zak gemengde ijsbergsla (200 g) ? 1 bruin stokbrood  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Aardbeien tussen koekjes versierd met bloemsuiker en rode-vruchtencoulis …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Zet deze taart eens op je buffet, je let even niet op en 5 minuten later is je taart foetsie!!! Zonder overdrijven, het is echt heerlijk, zowel warm als koud. …  Lees verder »

Dit recept heb ik gekregen van Francesco van Bertolli Italie. Ook als je geen tomaten lust, zou ik het toch maar proberen; het is echt heel lekker. Ik ben geen tomatenliefhebber, maar hiervoor maak ik een uitzondering.... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top