1. Home
  2. Community
  3. waterman_e
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Snel en lekker gerecht met kip, rijst, groente, cashewnoten, ketjap, pindakaas, suiker. Bereidingstijd komt op ongeveer 15 minuten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Na lang zoeken vonden we dan eindelijk het recept voor naan dat ook echt naar naan smaakt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

Een zeer smakelijke Marokkaanse taart uit het boek `Heerlijk Marokko` geschreven door Hassan M`Souli. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Echt leuk om dit te maken bij een meergangen dineetje. De souffleetjes hebben een heel subtiele geitenkaassmaak. De souflees worden gemaakt van prei, zongedroogde tomaatjes, eieren , kruiden en geitenkaas  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

SUPER SUPER SUPER simpel!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Deze verrukkelijke citroentaart kregen als afsluiting van een Frans "landelijk" dinertje bij vrienden. Het recept stond in een Frans tijdschrift. En nu dus op Smulweb! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Piperade is een roereiachtig gerecht uit Frans Baskenland op basis van in olijfolie gestoofde zuidelijke groenten.De rookworst kan uiteraard worden weggelaten,maar deze geeft wel een apart aroma aan het gerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Hartige Ham-Kaas-Poffertjes,is leuk om samen met je kinderen op een regenachtige middag samen te maken.Ze zijn werkelijk verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voor het deeg:450 g gezeefd meel 1 zakje Gist 100 g zachte boter 80 g poedersuiker 1 snuifje zout 1 zakje Vanillesuiker geraspte schil van 1 middelgrote citroen 4 eidooiers ? liter lauwwarme melk. Voor de vulling:1 eidooier 2 eetlepels poedersuiker 3 eetlepels Mascarpone 3 blaadjes Gelatine een beetje rum ? liter room. Ter versiering:gezeefde frambozenjam. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

IJstaart met cake in gebakken eiwitschuim. Super feestelijk en super makkelijk om te maken!! Voor het bereiden: 20 minuten, in de vriezer: 30 minuten, in de oven bakken: 8 tot 10 minuten En je kan het een dag van tevoren al maken en in de diepvries bewaren.  …  Lees verder »

10 bitterkoekjes - 1/2 dl Amaretto - 150 gram zachte boter - 150 gram bruine basterdsuiker - 3 eieren - 150 gram zelfrijzend bakmeel - 100 gram gepelde walnoten - poedersuiker - 1 theelepel kaneelpoeder - 2 peren - zout …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Ook lekker als dessert met ijs en slagroom. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Schotel van wittebrood met kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Een heerlijke frisse ananastaart uit de koelkast, deze taart word van kokosbiscuit (Brusselse Kermiskoekjes) en ananas, anassap, kwark en Mon Chou enz enz gemaakt. Dit recept stond op een pak kokosbiscuit. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Macoroni ovenschotel met divere kazen …  Lees verder »

1 kg aardappels 400 g rundergehakt gehakt 100 g mager gerookt spek 250 g champignons 2 uien 3 appels (cox, goudreinet) 1 teen knoflook 100 g geraspte oude kaas 250 ml melk boter zout, cayennepeper, nootmuskaat …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke taart. Lekker makkelijk …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Appeltaart maar dan anders... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Scandinavisch

Lekker,met een vulling binnenin recept van Uncle Ben's …  Lees verder »

Top