1. Home
  2. Community
  3. vlindertje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Eieren"anders" …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

300 gr zelfrijzend bakmeel* 250 gr suiker* 6 eieren* 2,5 soeplepel water* 1 theelepel vanille-extract* …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Kip met kerrie (gestoomd) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Kip met dragon-groentesaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Kaneelappels (gestoomd) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Gestoomd hoofdgerecht met zalm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Eieren met ham en kaas gestoomd …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

* 4 eetl. olijfolie * 1 eetl. fijgesnipperde zongdroogde tomaten * peper en zout * 500 gram geschilde asperges * 1 eetl. pijnboompitten * enkele blaadjes verse basilicum …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 middelgrote courgette 1 appel 1 stuk selderijknol of 2 stelen bleekselderij 1 middelgrote ui 1 teentje knoflook 25 g boter 1 tl oregano ¾ liter bouillon van bouillonblokjes 1 dl room of creme fraiche (naar believen, kan ook zonder) scheutje citroensap zout en peper en nootmuskaat …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Echt heerlijk moet je proberen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

2 stokbroden 1 komkommer 3 bosuitjes 2 bakjes rose garnalen (a 125 g) 6 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 1 zak veldsla (75 g)  …  Lees verder »

Schotel boordevol met groenten en gekruid gehakt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Citroenen smaken minder zuur als ze in zout worden ingelegd. Het is eenvoudig te maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

500 gram bloem van harde tarwe of half-om-half gries van tarwe en bloem 30 gram verse gist (of 2 dessertlepels droge gist) ongeveer 3 dl. lauw water 1 theelepel suiker 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel zout bloem om te bestuiven bakpapier …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans
Top