1. Home
  2. Community
  3. vliliane
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

200 gr. salami in blokjes,2 teentjes knoflook uit de knijper,500 gr. tomaten,2 uien fijngesneden,peper,4 eetlepels fijngehakte peterselie,2 eetlepels gedroogde oregano,parmezaanse kaas,olie,1 pakje macaroni.fruit de ui en de knoflook in de olie.voeg de salami toe en laat even meebakken.tomaten ontvellen en in stukken snijdenen doe ze ook in de pan en kruid met peper en oregano.laat alles op een laag vuur sudderen.kook ondertussen de macaroni beetgaar.roer de fijngehakte peterselie bij de saus en schep op de macaroni. serveer er de parmezaanse kaas apart bij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Stukjes kip in een romige roquefortsaus op een bordje met een bolletje rijst…. Een uigesproken smulrecept dat het uitstekend doet als hoofdgerecht tijdens een feestdinertje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Leuk voor een High Tea of als nagerecht. Serveer deze smeuïge minicakejes bij de koffie of thee. Of heerlijk bij een High Tea. Als nagerecht met wat fruit en een bolletje ijs. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pasta uit de oven vindt ik toch wel wat hebben hoor! Voor mensen die werken en toch s?avonds niet te lang nog in de keuken willen staan is dit een perfecte ovenschotels TOP. het is een ovenschotel met veel kaas! Van te voren klaar te maken en zo de oven in te schuiven. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Overheerlijk nagerecht, waarbij je al genieten even je ogen dicht doet. Je kunt dit nagerecht natuurlijk ook in mooie glazen serveren of als een soort tiramisu in een mooie glazen schaal. Wij hebben er een glaasje calvados bij gedronken. Echt smullen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Jammer dat je geen geuren met het recept mee kan sturen. Dit is de allerlekkerste ontbijtkoek of peperkoek of kruidkoek of hoe je hem ook mag noemen. het beslag is heel gemakkelijk en hij is snel klaar, hij moet wel 1 uur in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Kijk ernaar en het water loopt je in je mond …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

6 peren,- 4 eieren,- 150 gr. boter,- 250 gr. zelfreizend bakmeel,- 175 gr. suiker,- 1 zakje vanillesuiker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een recept wat vroeger veel gegeten werd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

50 gr frambozen, 50 gr aardbeien, 50 gr bramen, 50 gr aalbessen, 50 gr bosbessen, 2 eieren, 40 gr suiker, 80 gr slagroom, 1 stokje vanille …  Lees verder »

Natal is een provincie in Zuid-Afrika en daar woont het meeste Indiërs van Zuid-Afrika. Deze gerecht is door de mensen meegenomen uit India en het ging zijn eigen leven leiden met beschikbare ingrediënten en kruiderij in ZA. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Tas sterke koffie 1 EL Amaretto, 4 gelatine blaadjes, 12 boudoirs (lange vingers), 2 eieren, 200g magere plattekaas (kwark), 4 EL suiker, 2 kl cacaopoeder …  Lees verder »

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Makkelijk en super lekker toetje...dat bij alle gasten in de smaak zal vallen ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Hier maak je ongeveer 16 a 20 cupcakes mee,ligt aan de grootte v/d vormpjes,...lekker!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Het recept van deze heerlijke chocoladekoek heb ik van een hele goede kennis uit Oostenrijk waar wij heel veel jaren Zimmer mit Frühstück hadden.Een heel simpel recept. Maar overheerlijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Oostenrijks

1 kilo aardappelen (afkokers) Zout en peper 3 eieren 1 ½ dl koffieroom 2 blikjes (200 gram) tonijn naturel ½ liter crème fraiche 2 el kappertjes Boter om in te vetten 2 el paneermeel 50 gr geraspte belegen kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top